Haberler

Ytso Başkanı Özel Açıklaması

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Celal Özel, "Yalova'nın yılın 12 ayı kullanılabilen, sadece sergilenmek için değil birçok fonksiyonun değerlendirileceği bir fuar alanına ihtiyacı var" dedi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Celal Özel, " Yalova'nın yılın 12 ayı kullanılabilen, sadece sergilenmek için değil birçok fonksiyonun değerlendirileceği bir fuar alanına ihtiyacı var" dedi.

Özel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yalova'nın kalıcı fuar alanına ihtiyacı olduğuna dikkat çekti. Yalova'nın coğrafi konum olarak son derece önemli bir yerde olduğunu dile getiren Özel, "Günümüz koşullarında çadır içinde fuar olmaz. Yalova, Körfez Köprüsü ve Otoban Projesi'nin tamamlanması ile birlikte İstanbul'un Anadolu yakası haline gelecek. Bunu iyi değerlendirmeli ve İstanbul'un Anadolu yakasının fuar merkezi durumuna gelmeliyiz" dedi.

Kalıcı fuar alanının olması durumunda organizasyonların 12 aya yayılabileceğini de sözlerine ekleyen Özel, şöyle konuştu:

" Yalova, 5 sene 10 sene önceki Yalova değil. Yalova'nın yılın 12 ayı kullanılabilen, sadece sergilenmek için değil birçok fonksiyonun değerlendirileceği bir fuar alanına ihtiyacı var. O nedenle en az 30 bin metrekarelik kapalı alanlı ve 12 ay hizmet verebilecek bir fuar alanı yapmalıyız. Bu süreç kaçırılmamalı ve değerlendirilmeli."

Muhabir: Erhan Erdoğan

Yayıncı: Harun Kaymaz - YALOVA

Kaynak: AA / Yerel

Celal Özel İstanbul Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title