Haberler

YSK, MHP'nin Kütahya Seçimlerine İtirazını Reddetti

Güncelleme:

MHP'nin Kütahya'da yerel seçim sonuçlarına itirazı reddedildi. CHP'nin Ankara talebinin ise bugün görüşülmesi bekleniyor.

MHP'nin 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Kütahya'da usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla Yüksek Seçim Kurulu'na yaptığı itiraz reddedildi. CHP'nin Ankara talebinin ise bugün görüşülmesi bekleniyor.

"USULSÜZLÜK" GEREKÇESİYLE BAŞVURULMUŞTU

MHP Kütahya İl Başkanlığı, belediye başkanlığı seçimlerinde usulsüzlük olduğunu gerekçesiyle İlçe ve İl Seçim Kurulu'na itirazda bulunmuş ve başvurularını reddedilmişti. 

MHP yöneticileri bunun üzerine durumu YSK'ya taşımıştı. YSK, Kütahya'da belediye başkanlığı seçimlerinin iptal edilmemesi yönünde karar verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yüksek Seçim Kurulu Kütahya Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

ertosaaaaaaaaaaa@hotmail.com:

bu ne ya bütün partiler itiraz ediyor.. sadece ak partinin itirazları kabul ediliyor diğer üç partinin itirazları reddediliyor.. hımmm düşündürücü...

74
16
yanıtYanıtla
ertoşşşşşşşşşşşşbay2127@hotmail.com:

hiç alaksı yok bence arada fark çok varsa cocuklarda bilir itiraz red edilir tabikide körmüsün size güre bahane şahane cok ondan siz her ile itiraz etsın sıkıysa chp yada mhp gelsin diyarbakırda itiraz dilekçesi versın belki orda itiraz haklari cıkar hahahahhaha

yanıt0
yanıt0
zen4phops34@hotmail.com:

MHP zihniyeti kaybetmeye mahkumdur

26
54
yanıtYanıtla
KETOatalay2332@hotmail.com:

AKP KÜTAHYADA SEÇİMLERDE GİTTİ GİTTİ GELDİ. GELİR DÜZEYİ VE OKUMA YAZMA ORANI DÜŞÜK KENAR MAHALLE OYLARI VE ÇEVRE KÖYLERDEN KANDIRILMIŞ İNSANLARDAN GELEN OYLARLA KIL PAYI ÖNDE ÇIKMIŞTIR.

35
25
yanıtYanıtla
KÜTAHYALImuharremyilmaz43@hotmail.com:

SALLAMA KÜTAHYALILAR SENDEN DAHA TAHSİLLİ VE KÜLTÜRLÜ.SEN SE GERÇEĞİ GÖREMEYECEK KADAR KÖRSÜN.HALA MIZILDANIYORSUN.BİLMEDİĞİN Bİ KONUDA YORUM YAPMA KISA KES

yanıt0
yanıt0
KETOatalay2332@hotmail.com:

KÜTAHYALI BAK BEN BİLİRİM OK MEYDANI SULTANBAĞI VE VEFA MAHALLELERİNDEN AKPYE FUL OY GELDİ.BURALARDA KÜTAHYANIN YOKSUL OKUMA YAZMA ORANI DÜŞÜK KENAR MAHALLESİDİR.AYRICA İNKÖY ZIĞRA BÖLCEK ÇAMLICA AĞAÇKÖY FUL AKP HADİ SANA ŞİMDİ HAYIRLI TRAŞLAR.BİZ SALLAMAYIZ SEN KENDİNE BAK ÇAKMA KÜTAHYALI.

yanıt0
yanıt0
oakpadadada@adada.com:

mehape ve cehape cok olmaya basladı zaten cehape yalovayı elimizden aldı. şimdide ankarayla üsküdara göz dikmiş.. kütahyayıda kastamonunuda, ankarayıda üsküdarıda cehape ve mehapeye veremeyiz.. vermemek için her yolu deneriz.. iktidar partisi acizlik gösterdi dedirtmeyiz..

10
48
yanıtYanıtla
Tamershumi_tamer@hotmail.com:

Haksızlığı ve adaletsizliği kim kendi çıkarı için alkışlıyorsa Allah onu bildiği gibi yapsın.

yanıt0
yanıt0
HPG 63man_tgx63@hotmail.de:

OAKP. Eğer bi çekincen...yoksa e defa saydirirsin...ağrıdı 16 defa saydirdin...gerekçe vay efendim ölüler oy kullanmış seçmenleri..seçen sizsiniz...oku nasıl oy kullanıyormuş.. urfa da saydirmadin...gerekçe trafolara..kedi girmiş allah sizi bildiği yapsın bide hak hukuk din kitap..dersiniz ne biçim bi islam anlayışınız var sizin

yanıt0
yanıt0
FİKRİeniscanli@hotmail.com:

Abi ister bölünelim,ister açlık olsun,ister fakirlik,isterse savaş çıksın,yeter ki Twetter'ım ve youtube'um serbest olsun.Bana ne ya! YSK'dan.

7
43
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title