Haberler

Yozgatspor 1959 Fk Yeni Sezona Hazırlanıyor

Bu yıl Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Yozgatspor 1959 FK'da yeni sezon çalışmaları sürüyor.

Oldukça ağır bir antrenman programı uygulayarak oyuncuların fiziki olarak lige hazır olmasını isteyen Teknik Direktör Memduh Fidan, tüm oyuncular ile yakından ilgileniyor. 60 günlük bir antrenman programı hazırlayan Teknik Direktör Memduh Fidan, bütün oyuncularından programa sadık kalmasını istedi. Sıcak havaya rağmen oyuncuların mücadeleci ve istekli yapısı, kırmızı-siyahlı camianın yüzünü güldürdü.

Lige agresif bir futbol ile başlamayı planlayan Fidan, kırmızı siyahlı oyuncuları antrenmanda top rakipte iken sürekli pres yapmaları konusunda uyarılarda bulundu. Rakibi beklemeyen, rakibin üzerine giden ve sürekli gol arayan bir oyun planı üzerinde duran deneyimli hoca, kanat ve forvet oyuncuları ile de antrenmanlarda özel olarak ilgileniyor.

Kamp çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Memduh Fidan,"Sıcak hava bizim için bir eksi olabilir ama bununla da mücadele etmek zorundayız. Oyuncular tatilden döndü. Bu yüzden fiziki olarak hazır olmalarını istiyorum. Yozgatspor forması giyecek olan oyuncuların her zaman hazır olması gerekir. Kamp çalışmalarımızın Yozgat'ta olan kısmında bu yönde çalışmalar yapacağız. Afyon'daki ikinci etap kamp programında ise taktik plan ve oyun stilimizi oyuncularımıza aktaracağız" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yozgatspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title