Haberler

Yozgat: Yozgat'ta Trafik Kazası: 1ölü, 4 Yaralı

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında doğum için hastaneye giden bir kadın hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, akşam 19.30 sıralarında Boğazlıyan İlçesi'ne bağlı Yoğunhisar Köyü'nde ikamet eden hamile bir kadını hastaneye yetiştirmek için yola çıkan muhtar Emrullah Eryılmaz yönetimindeki 66 EE 769 plakalı otomobil, Yoğunhisar-Atatürk yolu ayrımına geldiğinde Boğazlıyan istikametinden seyir halinde olan Ramazan Orhan (39) yönetimindeki 34 YN 4348 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada (26) yaşındaki hamile kadın Mevlüde Ayten, Emrullah Eryılmaz (50), Mehmet Ayten (30), Arif Ayten (26) ve 34 YN 4348 plakalı otomobil şoförü Ramazan Orhan (39) yaralandı. Yaralılar önce Boğazlıyan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlike kaydıyla Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sevki sırasında hamile kadın Mevlüde Ayten bebeği ile birlikte yolda hayatını kaybetti.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title