Haberler

Yozgat: Yozgat'ta Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiledi

Yozgat'ta Dün Gece Başlayan Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkilerken, Yozgat-sivas ve Yozgat-kayseri Karayolu Yaklaşık 1 Saat Trafiğe Kapandı.

Yozgat'ta dün gece başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, Yozgat-Sivas ve Yozgat-Kayseri Karayolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı.

Yozgat'ta gece başlayan kar yağışı sabah saat 10.00 sıralarında tipiye dönüşürken, birçok sürücü de kara hazırlıksız yakalandı. Zincirsiz yola çıkan çok sayıda TIR, kamyon ve otomobil Esentepe ve Muslubelen yokuşunda kayarak yolun kapanmasına neden oldu. E-88 Karayolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapanırken, Karayolları Yozgat Şube Şefliği'nin yaptığı tuzlama ve kar kürüme çalışmalarından sonra yol, kontrollü olarak trafiğe açıldı. Şehir merkezinde trafik ekipleri zincirsiz araçların geçişine izin vermedi. Kar ve yolların buzlanması nedeniyle çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana gelirken, Yozgat-Sorgun İlçesi arasında meydana gelen kazada da 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, sürücülere uyarılarda bulunarak zincirsiz yola çıkmamalarını istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title