Haberler

Yozgat Valisi Yurtnaç'tan İlçe Ziyaretleri

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Çandır ve Yenifakılı ilçelerini ziyaret etti.

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Çandır ve Yenifakılı ilçelerini ziyaret etti.

İlçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Çandır ilçesini ziyaret eden Vali Yurtnaç, Kaymakam Ahmet Vezir Baycar'dan ilçe ve devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Daha sonra Belediye Başkanı Mustafa Ertan Örgün'ü ziyaret eden Yurtnaç, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlçede devam eden çalışmaları da inceleyen Vali Yurtnaç, Suriyeli bir sığınmacı aileyi ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenerek hediyeler veren Vali Yurtnaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeleri ziyaret ederek vatandaş ve köylülerle sohbet ettiklerini söyledi.

Devam eden yatırımları incelediklerini ifade eden Yurtnaç, şöyle konuştu:

"Suriyeli ve diğer sığınmacı kardeşlerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Aynı devletin tebasıydık. Osmanlı yıkıldıktan sonra da İslam kardeşliğimiz devam etti. Devletimiz mümkün olduğu sürece imkanlarından faydalanma fırsatı veriyor. İnşallah en kısa zamanda Suriye ve diğer İslam coğrafyalarına barış ve huzur gelecek sizlerde memleketlerinize, evlerinize döneceksiniz. Allah hepimizin yardımcısı olsun."

Vali Yurtnaç daha sonra Yenifakalı Kaymakamı Mustan Barış İşler ve Belediye Başkanı Yalçın Karadavut'u da ziyaret ederek bilgi aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Yurtnaç Yenifakılı Çandır Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title