Haberler

Yozgat'tan Kısa Kısa

Akdağmadeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi, Kefalet Kooperatifi 2010 Yılı Mali Kongresi Yapıldı.

Akdağmadeni Esnaf ve Sanatkarlar Kredi, Kefalet Kooperatifi 2010 yılı mali kongresi yapıldı.

Kooperatif Salonundaki Genel Kurulun Divan Başkanlığını 10. Bölge Birliği Başkanı Vedat Canbek yaptı.

Yıllık çalışma raporları ve denetim kurulu raporları, bilanço ve gelir-gider raporları okunarak onaylandı.

Genel kurula, 10. Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Erkoç, Celal Güler, Yasin Yılmaz, Yavuz Doğan ve İl Ticaret Müdürlüğü görevlileri katıldı.

-ENGELLİ ÖĞRENCİYE TEKERLEKLİ SANDALYE

(FOTOĞRAFLI)

Boğazlıyan Necatibey İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Osman Yıkılmazer'e,

Nevşehirli bir hayırsever tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

Boğazlıyan öğretmenevinde, Milli Eğitim Şube Müdür Vekili Mustafa Şimşek, Okulun Müdür Yardımcısı Korhan Atılgan, bazı öğretmenler ve engelli öğrencinin babası Rıza Yılmazer'in de katılımı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, tekerlekli sandalyeyi öğrencinin babasına teslim etti.

Yıldız, Nevşehirli hayırsever vatandaşa bu örnek davranışından dolayı teşekkür ederek, "Burada görev yapan öğretmenimizin aracılığı ile minik öğrenciye tekerlekli sandalye alındı. Yaptıkları bu anlamlı yardımdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Tekerlekli sandalyeye kavuşan Osman Yıkılmazer'in ailesi de bu örnek davranıştan dolayı hayırsever vatandaşa teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

-YURT ÇOCUKLARININ MUTLU GÜNÜ

(FOTOĞRAFLI)

Yozgat'ta Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Sürmeli Çocuk Evi'nde barınan ve şubat ayında doğan 6 çocuk için doğum günü partisi düzenlendi.

İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerindeki doğum günü kutlamasına Vali Necati Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk, Belediye Başkanı Yusuf Başer'in eşi Neriman Başer, Vali Yardımcısı Salih Gelgeç'in eşi Emine Gelgeç, bazı kamu kurum ve kuruluşları yöneticilerinin eşleri ile Yozgat Çocuk Yuvası ve Sürmeli Çocuk Evi'nden çocuklar katıldı.

Sevim Şentürk, çocuklarla birlikte doğum günü pastasını kesti, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Şentürk, şubat ayında dünyaya gelen tüm çocuklara sağlık, mutluluk ve başarı dileğinde bulunarak, her ay olduğu gibi mart ayı içerisinde doğan çocuklarında doğum günlerinin kutlanacağını ifade etti.

- YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title