Haberler

Yozgat'ta Trafik Haftası Etkinlikleri

Ozgat'ta, Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası Çeşitli Programlarla Kutlandı.

ozgat'ta, Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası çeşitli programlarla kutlandı.

Trafik haftası münasebetiyle, İl Emniyet Müdürlüğü bir yürüyüş düzenledi. Yimpaş alışveriş merkezi önünden başlayan yürüyüş, İl Kültür Müdürlüğü salonu önünde son buldu. Daha sonra İl Emniyet ve Jandarma Komutanlığı tarafından ortaklaşa hazırlanan trafikte kullanılan cihazların tanıtıldığı serginin açılışı yapıldı. Serginin açılışına, Vali Amir Çiçek, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Jandarma Komutanı Albay Sezai Akgün, İl Emniyet Müdürü Cumhur Kuluy, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami

Bakıcı, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Serginin açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Çiçek, trafiğin insan hayatı için çok önemli olduğunu belirterek, "Trafik insanın doğumundan ölümüne kadar devam eden bir olaydır. Trafik kurallarını insanlarımıza en iyi şekilde öğretip, kurallara uymasını sağladığımız zaman, can ve mal kaybı daha az olacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından Trafik haftası münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ile Yılın Trafikçisi seçilen, polis memuru İsa Pazar, polis memuru Murat Geyik, Jandarma Başçavuş Şahin Özdemir ve yılın şoförü seçilen Rasim Demirkapak'a ödülleri verildi.

(ÖE-SE-OM-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title