Haberler

Yozgat'ta Tek Başına Doğum Yapıp Ölen Annenin İkizlerinden Biri Hayatını Kaybetti

Yozgat'ta Hastanede Tek Başına İkiz Bebek Dünyaya Getirdikten Sonra Hayatını Kaybeden Güldane Tarakçı'nın İkiz Bebeklerinden Biri, Ankara'da Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti.

Yozgat'ta hastanede tek başına ikiz bebek dünyaya getirdikten sonra hayatını kaybeden Güldane Tarakçı'nın ikiz bebeklerinden biri, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yozgat Bozok Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde tek başına ikiz bebek dünyaya getirdikten sonra hayatını kaybeden Güldane Tarakçı'nın ölümünün ardından, ikiz bebeklerden biri Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acılı baba Nazir Tarakçı, bugün öğle saatlerinde ismi bile konulmamış 6 günlük bebeğinin cesedini teslim almak için Yozgat Belediyesi'ne ait bir araçla Ankara'ya geldi. Tarakçı, yakınları ile birlikte Doktor Sami Ulus Çocuk Hastanesi'nde sağlıklı olan diğer bebeğini gördükten sonra ölen bebeği hastane yetkililerinden teslim aldı. Yakınları ile birlikte hastane bahçesinde uzun süren işlemleri bekleyen acılı baba, bir battaniye içinde kendisine teslim edilen bebeğin cesedini gözyaşları içinde alarak Yozgat'a hareket etti. Tarakçı'nın yaşadığı ikinci şoktan dolayı ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

(DUY-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title