Haberler

Yozgat'ın İlk Renkli Gazetesi Yayınlanmaya Başladı

Yozgat'ta Yerel Olarak Yayınlanan Yozgat Haber Gazetesi Büyük Boy ve Renkli Olarak Yayınlanmaya Başladı.

Yozgat'ta yerel olarak yayınlanan Yozgat Haber Gazetesi büyük boy ve renkli olarak yayınlanmaya başladı.

Yozgat'ta 6 yıldır yayın hayatını sürdüren Yozgat Haber Gazetesi, Yozgat'ta ilk defa büyük boy ve renkli olarak çıktı. Yozgat Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İnan Soyer, Kayseri, Sivas, Çorum ve Kırıkkale gibi tüm çevre illerde yayınlanan gazetelerin ulusal gazete niteliğinde renkli olarak yayınlandığını belirterek, "6 Yıldır Yozgat'ta yayınlanan gazetemiz küçük boy ve renksizdi. Yozgat'ta ilk defa bir yenilik yaparak gazetemizi, boyutuyla, görüntüsüyle, sayfa düzeniyle baskı kalitesiyle, kağıdı boyasıyla, tamamen yeni bir formatla 19 Mayıs 2008 tarihi itibariyle yayınlanmaya başladı" dedi.

Soyer, Gazetenin Yozgat merkez dışında tüm ilçelerine de dağıtılacağını sözlerine ekledi.

Yozgat Haber Gazetesi Sahibi Ruhi Bacanlı, basının gerek ulusal, gerekse yerel bazda çok önemli görevler ifa ettiğini belirterek, "Biz Yozgat Haber olarak geçmişten bugüne kadar hep bu ilkeler ışığında hareket ettik. Bağımsız, tarafsız, dürüst, eleştiriye açık doğrudan yana politikamızla Yozgatlı hemşehrilerimizin karşısına çıktık. Bugünden itibaren yeni formatımızla tarafsız basın yayın ilkelerine sadık kalarak okuyucularımızla kucaklaşmaya devam edeceğiz" dedi.

(ÖE-SE-Y) 19.05.2008 16:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title