Haberler

Yozgat: Hizmet İş Sendikası Yozgat Şubesi 965 Üye Sayısına Ulaştı

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, 30 Belediyede 965 Üyelerinin Bulunduğunu Söyledi.

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, 30 belediyede 965 üyelerinin bulunduğunu söyledi.

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Zararsız, sendikacılığa sadece ücretler konusunda değil artık sosyal yönden de ihtiyaç olduğunu belirterek, "Sendika olarak üyelerimizin, hastalığında, düğününde, cenazesinde her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Bu yıl ise yeni bir uygulama başlatarak üyelerimizin, yüksek öğrenim gören çocuklarına burs veriyoruz. 55 üyemizin çocuğu bu burslardan yararlanmaktadır" dedi.

1996 yılında Hizmet İş Sendikası Yozgat İl Başkanı olarak göreve başladığını ve 1999 yılında şube başkanı olduğunu belirten Zararsız, "İlk göreve başladığımda 137 üyemiz bulunuyordu. Bugün ise üye sayımız 965'e yükselmiştir. Şu anda Çayıralan ve Şefaatli İlçe Belediyemiz ile görüşmelerimiz sürüyor. Biz sendika olarak hiçbir zaman bir iş yerinin kapanması değil çarkının dönmesi taraftarıyız. Sendika olarak hem görüştüğümüz kurumlara hem de işçilerimize yardımcı olmaya onların haklarını savunmaya çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.

2007 yılında 23 belediye ile sözleşme yenileyeceklerini ifade eden Zararsız, "Hükümet tarafından gündeme getirilen Sözleşmeli işçilerin kadroya dahil edilmesiyle ilimizde 420 işçi kadroya almış olacak" şeklinde konuştu.

(ÖE-ŞA-ŞA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title