Haberler

Yozgat Eski Belediye Başkanı Hayri İnal'dan Başkan ve Meclis Üyelerine Öğüt

Yozgat'ın Eski Belediye Başkanlarından 93 Yaşındaki Hayri İnal, Onur Konuğu Olarak Yozgat Belediyesi Meclis Toplantısına Katıldı.

Yozgat'ın eski belediye başkanlarından 93 yaşındaki Hayri İnal, onur konuğu olarak Yozgat Belediyesi meclis toplantısına katıldı.

Yozgat'ta 1960'lı yıllarda belediye başkanlığı yapan ve belediye tarafından restore ettirilen tarihi konağın sahibi olan Hayri İnal, onur konuğu olarak belediye meclis toplantısına katıldı. Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Hayri İnal'ı ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi. Başer, "Hayri İnal belediyemiz tarafından kültür evi olarak restorasyonu tamamlanan konağın da sahibidir. Sürmeli Festivali'nin birinci gününde konağın açılışı gerçekleştirilecek. Açılış için davetimizi kabul eden ve İstanbul'dan Yozgat'a gelen Hayri İnal Beye çok teşekkür ediyorum" dedi.

Meclis toplantısında bir konuşma yapan Yozgat eski Belediye Başkanı Hayri İnal, her şeyin gelip geçici olduğunu belirterek, "Önemli olan kalıcı hizmetlerin yapılmasıdır. Bugün belediyelere çok fazla hizmet yükü yüklenmiştir. Bu hizmetleri yapmaya çalışmak çok zordur. Belediye başkanının en büyük yardımcıları ise meclis üyeleridir. Başkanın her şeyi görmesi, duyması mümkün değildir. Ama meclis üyesi sayısı fazla olduğu için onlar daha fazla şeyleri görürler. Belediye başkanı ve meclis üyeleri birlik beraberlik içinde Yozgat'a en iyi hizmeti yapmalıdır" dedi.

(ÖE-MSA-Y) 03.07.2008 18:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title