Haberler

Yozgat Erdoğan Bu Tür Aciz Yönetimler, Gaziantep'te Biz Yakaladık, Gönderdik Beyefendiler Serbest...

Erdoğan Bu tür aciz yönetimler, Gaziantep'te biz yakaladık, gönderdik beyefendiler serbest bıraktılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat Sorgun'daki toplu açılış töreninde konuştu. Avrupa'daki terör saldırılarına değinen Erdoğan, Biz dünyaya sesleniyoruz. Bak yanlış yapıyorsunuz. Biz damdan düştük, bedel ödedik. Yanlış yapıyorsunuz. Ama bunlar bölücü terör örgütünün mensuplarına Avrupa Konseyi'nin yanında çadır kurduruyorlar. Teröristlerin resimlerini astırıyorlar. Çadırda da paçavralarını dalgalandırıyorlar. E, 2 gün sonra ne oldu Alma mazlumun ahını'e böyle. Yazık oldu o insanlara. Bu tür aciz yönetimler, Gaziantep'te biz yakaladık, gönderdik beyefendiler, teröristi gereken uygulamayı yapmayıp serbest bıraktılar. Hadi bakalım şimdi verin hesabını. Terör belli ülkenin değil tüm dünyanın sorunu. İnşallah anlayacaklar dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat Sorgun'daki toplu açılış töreninde konuştu. Terör saldırıları ve terörle mücadeleye değinen Erdoğan, Geçtiğimiz yılın Temmuz ayından beri gerçekleşen terör eylemlerinde Yozgat şahadet mertebesine ulaşan 7'si polis 3'ü asker olmak üzere 10 evladını toprağa verdi. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Temmuz ayından bu yana terörle mücadele sırasında ülke genelinde verdiğimiz şehit sayısı 300'ü geçti. Tabi teröristlerin yurt içinde ve yurt dışında verdiği kayıplar, bunun en az 10 katı. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık bırakmayacağız. Her birinin acısını her an yüreğimizde hissetmekten de kendimizi alamıyoruz. Milletimiz, bayrağımız, devletimiz, vatanımız saldırı altındayken 'haydi yavrum git ya gazi ol, ya şehit' diyerek evlatlarını vazifeye gönderen tüm annelerin ellerinden öpüyorum. Akbabaların ayakları altında değil, Cennet, annelerin ayakları altında. Annelerin kadri, kıymeti farklı. Ölürsem şehit kalırsam gaziyim diyerek vatan hizmetine koşan bütün evlatlarımızın alınlarından öpüyorum. Bizi bölmek isteyenler, o ayrımcılar buna muvaffak olamayacaklar. Çünkü biz yaratılanı yaratandan ötürü sevdik. Onun için bizi bölemeyecekler. Biz kimseyi makamından, mevkiinden dolayı sevmiyoruz ki bizi yaratan onları da yarattığı için seviyoruz. İkincisi tek bayrak diye konuştu.

BAZI ZAVALLILAR ÇIKMIŞ OPERASYON YAPMAK İSTİYORLAR

Erdoğan, Bazı zavallılar çıkmış operasyon yapmak istiyorlar. Yav siz ne zannediyorsunuz bu toprakları. Bu topraklar kuru bir toprak değil, şehitlerimizin kanı ile yoğrularak tek vatan olmuştur farkımız budur dedi.

PENSİLVANYA'DAN BEDDUALAR SALLIYOR NE OLDU, HANGİSİ TUTUYOR. TUTMAZ YA TUTMAZ

Erdoğan, Ne paralel devlet, ne de bu ayrımcılar. Pensilvanya'dan beddualar sallıyor. Ne oldu, hangisi tutuyor Tutmaz ya tutmaz. Samimi değilsin, dürüst değilsin. Bu toplumu, milleti, ümmeti parçaladın. ve iflah etmeyeceksin. Bu devletin, milletin içerisinde temenni ederim ki yanlış istikamette gidenler de bu yanlışlarından vazgeçerler. Hala işin hakikatini bilmiyorlar. Bizim, Allah'tan başka ubudiyet görevini yerine getireceğimiz bir güç yoktur. Biz sadece Rabbimize kulluk ederiz, kula kulluk etmeyiz. Bunun böyle bilinmesi lazım. O dediyse, doğru mantığı ile hareket edenler var ifadelerini kullandı.

YOZGAT HAVALİMANI'MIZIN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Erdoğan, Terörle mücadelede son ana kadar silahlı kuvvetlerimiz ile, polisimiz, köy korucularımızla sonuna kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Yozgat Havalimanı'nı nihai aşamaya getirdik. Son incelemeler yapıldı. Müjde verildi. Bugün ben, Yozgat Havalimanı'mızın hayırlı olmasını diliyorum. Havalimanının, sizler adına takipçisi olacağım dedi.

HENDEK SAHİPLERİ HELAK EDİLDİ' ŞİMDİ DE HELAK EDİLİYOR MU

Tören alanındaki pankarta değinen Erdoğan, Arkadaşlar üzerinde baya çalışarak enteresan bir şey yazmışlar. Bütün Güneydoğu'da o güzelim, sokakları, caddeleri, alt yapısı olmayan yerleri devletin araç gereçleri ile çukurlar, hendekler kazdılar. Burada enteresan buluşma var. 'Hendek sahipleri helak edildi' şimdi de helak ediliyor mu ne yaparlarsa yapsınlar, o hendekleri açanlar, oradaki benim Kürt kardeşlerime oraları zindan edenler bunun bedelini ödüyor, ödeyecek. Sonuna kadar bu devam edecek açıklamasında bulundu.

BİZ DÜNYAYA SESLENİYORUZ. BAK YANLIŞ YAPIYORSUNUZ YAZIK OLDU O İNSANLARA

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü Biz dünyaya sesleniyoruz. Bak yanlış yapıyorsunuz. Biz damdan düştük, bedel ödedik. Yanlış yapıyorsunuz. Ama bunlar bölücü terör örgütünün mensuplarına Avrupa Konseyi'nin yanında çadır kurduruyorlar. Teröristlerin resimlerini astırıyorlar. Çadırda da paçavralarını dalgalandırıyorlar. E, 2 gün sonra ne oldu Alma mazlumun ahını'e böyle. Yazık oldu o insanlara.

BU TÜR ACİZ YÖNETİMLER, GAZİANTEP'TE BİZ YAKALADIK, GÖNDERDİK BEYEFENDİLER SERBEST BIRAKTILAR

Bu tür aciz yönetimler, Gaziantep'te biz yakaladık, gönderdik beyefendiler, teröristi gereken uygulamayı yapmayıp serbest bıraktılar. Hadi bakalım şimdi verin hesabını. Terör belli ülkenin değil tüm dünyanın sorunu. İnşallah anlayacaklar. Evelallah kimse, Türkiye'nin bileğinin bükemez, sırtını da yere getiremez. Önümüze çıkarılan engellerin tepesine basa, basa devam ediyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep Sorgun Yozgat Politika Güncel Haberler

title