Haberler

    YouTube'un yeni sürprizi!

    YouTube'un indirmeye sunduğu yeni sürprizi Capture ile yapabileceğiniz o kadar çok şey var ki...

    App Store üzerinden kullanıma sunulan YouTube Capture isimli ücretsiz uygulamayla iPhone ve iPod Touch kullanıcıları, hızlı bir şekilde video oluşturup Youtube'a yükleyebilecek. Google ya da Youtube hesabıyla kullanılan uygulamayla ayrıca Google+, Facebook ve Twitter'a da video yüklemek mümkün.

    Uygulamada, hataları engellemek için sadece manzara seçeneğinde çekim yapmaya izin veriliyor. Ama istenirse özellikler kısmında bu ayar değiştirilebiliyor. Telefon yatay konuma getirildiğinde otomatik olarak video kaydını başlatma seçeneği de bulunuyor. Video kaydı tamamlanıp durdurma tuşuna basıldığında, videonun kamuya açık mı yoksa özel mi olacağı soruluyor. Yükleme yapılmak istenen sosyal ağ tercih edildikten sonra renk düzeltme ve dengeleme gibi seçenekler sunuluyor. Bundan sonrası Youtube'a video yüklemekten farksız: videonun uzunluğu belirleniyor, müzik ekleniyor (ücretsiz müzik seçeneği burada da mevcut) ve video çözünürlüğü (480p ya da 720p) seçiliyor.

    Şu an için sadece App Store üzerinden indirilip tabii ki sadece iOS'lu cihazlara yüklenebilen uygulamanın Android sürümü üzerinde çalışıldığı da gelen bilgiler arasında.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    iPod Touch Facebook Google Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Filizlenmiş patates yenir mi? Filizlenmiş patates zararlı mı, yersek ne olur? Filizlenmiş patates zehirler mi? İncirlik Hava Üssü nerede, ne zaman açıldı? İncirlik Hava Üssü kaç yılında kuruldu? İncirlik Hava Üssü kime ait? İncirlik Hava Üssü neden değiştirildi? İncirlik Hava Üssü değiştirilme sebebi ne? İncirlik Üssü neden Ana Jet Üs Komutanlığı oldu? İncirlik Hava Üssü'nün önemi nedir? İncirlik Üssü'nün yeni adı ne? Müge Anlı Duygu Nebioğlu kimdir? Müge Anlı son bölümde ne oldu? 18 Nisan'da programda neler yaşandı? #FAHİŞYEMEĞEBOYKOT || Fahiş yemeğe boykot olayı ne? Boykot ne zaman yapılacak? İncirlik Üssü ismi değişti mi, yeni ismi nedir? İncirlik Üssü'nün adı neden değişti? ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM! | Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Temmuz zammı olacak mı? Metin Akpınar hasta mı? Metin Akpınar'ın sağlık durumu nasıl? Enflasyon tek haneye ne zaman düşecek? Bakan Şimşek tarih verdi! CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title