Haberler

Youtube'a Erişim Yasağı...

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany, Youtube'ye Erişim Yasağıyla İlgili Olarak, Sitenin Hizmetinin Türkiye'de "Askıya Alındığını" Bildirdi.

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany, YouTube'ye erişim yasağıyla ilgili olarak, sitenin hizmetinin Türkiye'de "askıya alındığını" bildirdi.

Türk Telekom'un Swiss Otel'de ADSL ile ilgili yaptığı toplantıda konuşan Doany, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretler içeren görüntülerin yer aldığı YouTube'ye erişim yasağıyla ilgili olarak, "Dün akşam mahkeme kararı bize faks olarak iletildi. Bu kararın sonucunda YouTube'nin hizmeti Türkiye'de askıya alındı" dedi.

TÜRK TELEKOM'DAN, ADSL'DE İNDİRİM

Türk Telekom, ADSL tarifelerinde yeni düzenlemelere gitti. Yeni tarifelerin duyurulması amacıyla düzenlenen basın toplantısında, tarifelerde yüzde 55'e varan indirimler olacağı duyuruldu.

Buna göre, yeni müşteriler için bağlantı ücretlerinde yüzde 51, kotasız paketlerin toptan tarifesinde yüzde 44, kotalı tarifelerin toptan tarifesinde yüzde 35 ve veri akış erişimi tarifelerinde ise yüzde 55'e varan indirimler yapıldı. Kota aşım ücretlerinde de indirime gidilirken, 1.024 Kbps 3 GB kotalı paketin kullanım kotası 4 GB'ye çıkarıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title