Haberler

Yorumcu Ahmet Çakar: Lucescu'yu Bu Gece Kovun

Güncelleme:

Spor yazarı Ahmet Çakar, İsveç'i 3-2 yendiğimiz gecenin ardından "Ben TFF'nin yerinde olsam Lucescu'yu bu gece kovardım." çıkışında bulundu.

Spor yazarı ve yorumcusu Ahmet Çakar, A Milli Takımımızın İsveç karşısında aldığı 3-2'lik zafer sonrası enteresan bir çıkış yaptı. 3-2'lik zaferde Lucescu'nun hiçbir katkısı olmadığını ifade eden Çakar, TFF yönetimine 'Lucescu'yu kovun' çağrısında bulundu.

Yorumcu Ahmet Çakar: Lucescu'yu Bu Gece Kovun

Ahmet Çakar'ın Lucescu'yla ilgili sözleri:

"Ben TFF'nin yerinde olsam Lucescu'yu bu gece kovardım, bu başarı Lucescu'nun değil oyuncuların başarısıdır."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Ahmet Çakar İsveç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500

Yorumlar (107)

Hamdi Gurkaynak:

Lucescu''nun zamani gecti, senelerin yiprattigi bu Romen futbol antrenøru. Kostence''de yazligina cekilip , torunlariyla beraber omrunun son gunlerinin tadini cikarsin. Turk milli futbol takimi defansta, ortada iyi ancak, atilgan, gole gitmeyi bilmiyor. Takim genclesti ve Avrupa futbol deneyimi var, glecekte daha iyi sonuclar da alinabilinir. Agressiv , atilgan bir futbol oynamayi ogrenmeliyiz. Ronaldo''nun sahadaki oyun stilini incelemenizi tavsiye ederim.

44
1
yanıtYanıtla
Muhammet:

TFF nin elinde yetki varsa keşke sana yorum yapmayı yasaklasa

2
24
yanıtYanıtla
Vatandaşın biri:

Sırf gündeme geleyim de ne dediğim önemli değil diyen birisin Ahmet Çakar

0
24
yanıtYanıtla
Adınızı YazınZZZ:

ahmet çakar benim elimde olsa seni dünyadan kovarım ne yorumculuktan ne futboldan ne hakemlikten anlamazsın herkese muhalefet tvlere oynayan bir insancıksın. Takım iyi sadece uyum sorunu var bazı oyuncular yedek kalmalı hakan mesela bomboş bi topçu .

2
21
yanıtYanıtla
uğur:

madem bu kadar iyi hocasın milli takımın başına sen geç AHMET ÇAKAR

3
20
yanıtYanıtla
HERO:

lucesku yaşlı olabilir ama 10 tane fatih teri eder. !ahmet çakar fatih terimi kollamaktadır.

13
7
yanıtYanıtla
kenan:

Türkiye isveçi yendi sebebi oyuncular oldu. Türkiye rusyaya da yenildi sebebi de hoca oldu. Yenerken oyuncular yenilirken hoca. Hoca çok genç bir takım yaptı kim gelirse gelsin daha iyisini yapamaz. Zaman hocayı başarılı ve haklı çıkaracaktır.

18
0
yanıtYanıtla
fatih:

akşam kaybetse idik başarısızlık luceskunun olacaktı artık çenemizi kapatıp oyuncuların birbirine alışmasını bekliycez .

17
1
yanıtYanıtla
KOKOVİC:

Türkiye ye gelmiş geçmiş en büyük hocadır LUCESKU Gerçek budur

11
5
yanıtYanıtla
ELEKTRA:

Her zaman her yerde en büyük LUCESCU..Takım yaratmış takım adam daha üç ay oldu geleli medya maymunları

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title