Haberler

Yorgun Düşen Kuğuya Öğretmen Şefkati

Ordu'nun Gölköy İlçesinde Sürü Halinde Geçen Kuğulardan Biri Yorgun Düşünce Bir Halı Sahaya İndi. Kuğuya, Sahada Öğrencilerine Antrenman Yaptıran Bir Öğretmen Yardım Elini Uzattı.

Ordu'nun Gölköy ilçesinde sürü halinde geçen kuğulardan biri yorgun düşünce bir halı sahaya indi. Kuğuya, sahada öğrencilerine antrenman yaptıran bir öğretmen yardım elini uzattı.

Gölköy Atatürk İlköğretim öğrencilerinin antrenman yaptığı sırada sürü halinde geçen kuğulardan biri rüzgarın da etkisiyle kendini halı sahada buldu. Öğrencilerin şaşkın bakışları arasında yere düşen ve hareketsiz kalan kuğuya İngilizce Öğretmeni Nihat Aydın (35) müdahale etti. Hayvansever öğretmen, antrenmanı yarıda keserek kuğuyu İlçe Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Veteriner hekimlerin muayene ettiğini kuğunun vitaminsizlikten ve yorgunluktan halı sahaya indiği anlaşıldı. Öğrencilerin ve

halkın büyük ilgisini çeken kuğu, Nihat Aydın'ın evinde bir gün misafir edildikten sonra, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü Doğa Koruma ve Milli Parklar Mühendisliği'ne bırakıldı. Yetkililerin gerekli kontrollerini yaptığı kuğu, Turnasuyu Irmağı'nda doğal hayatına döndü.

(HA-SA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title