Haberler

Yörex Yöresel Ürünler Fuarı'na Doğru

Türkiye'nin en büyük yerel ürün fuarı olan ve her yıl katılımcı sayısı artan Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) bu yıl 9. kez kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Türkiye'nin en büyük yerel ürün fuarı olan ve her yıl katılımcı sayısı artan Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) bu yıl 9. kez kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan yazılı açıklamaya göre, yöresel ürünlerini, genellikle yerel pazarlar için üreten firmalar, bu fuara katılarak ulusal ve küresel pazarlara açılma olanağı sağlama, yerli ve yabancı girişimcilerle ortaklık veya işbirliği konusunda uygun bir ortam yakalama ve yöresel ürünlerini tescillendirme ve markalaştırma yolunda önemli bir açılım gerçekleştirme imkanına sahip olacak.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Edirne'de üretilen yöresel ürünlerimizi, iç pazardaki ithal ürünler karşısında güçlendirmek, hali hazırda yerel pazarlarda yer edinmiş yöresel ürünlerimizin, daha geniş pazarlarda değer bulmasına yardımcı olmak, yöresel ürünlerin ticari değerlerini ve hacmini yükselterek, yöredeki istihdamı geliştirmek adına birçok çalışma yapıyor ve yapılan çalışmaları desteklemeye devam ediyor.

Açıklamada ayrıca, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Edirne adına açılacak stantta 24-28 Ekim 2018 tarihlerinde YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'na katılarak ürünlerini ücretsiz olarak sergilemek, tanıtımını yapmak isteyen üyelerin Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile irtibata geçmesi istendi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title