Haberler

Yönetmen Murat Uygur'a Anlamlı Ödül

İstanbul’da gerçekleştirilen "Milli Birlik ve Kardeşlik Şuru" paneli, herkesimden değerli isimleri bir araya getirdi.

İstanbul'da gerçekleştirilen "Milli Birlik ve Kardeşlik Şuru" paneli, herkesimden değerli isimleri bir araya getirdi.

Aktif İş Kadınları Derneği'nin (AKİKAD) İstanbul'da düzenlediği panel, Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Panele konularında uzman siyasetc¸iler, seçkin akademisyen, yazar, sanatçı ve medya mensuplarından çok fazla sayıda konuşmacı katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasını takiben dünyada huzurun ancak inananların birlik olmalarıyla mümkün olacağını delilleriyle ortaya koyan bir film gösterimi yapıldı. Panelde şehit aileleri de onur konuğu oldu. Aktif İş Kadınları Derneğinden Gülten Erdem Ünlü, Ayça Pars, Aslı Hantal ve Deniz Tanık tarafından organize edilen panel milli şuurun önemini konuşmak, bölünmeye ve ayrılmaya karşı tek vücut olmanın önemini vurgulamak amacıyla yapıldı. Yer yer duygusal anlara sahne olan panele şu isimler katıldı:

Sağlık ve Sosyal Yardım ve Turizm Eski Bakanı Bülent Akarcalı, Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, Türk Demokrasi Vakfı Başkanı ve 21. Dönem Milletvekili Emre Kocaoğlu, AK Parti 23. Dönem Milletvekili Abdurrahman Kurt, İstanbul Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, DEIK, Türk-Mısır İş Konseyi Başkanı Zuhal Mansfield, Yazar-İş Kadını Nermin Bezmen, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Çelik, Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, Şehit Aileleri Dernek Başkanı, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Sadrettin Karaduman.

Türkiye'de huzuru bozmaya hedefleyen terörü şiddetle kınadıklarını belirte Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Yönetmen Murat Uygur, "Ülkemizdeki huzuru bozmayı hedefleyen terörü Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu olarak şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne karşı yapılan bu hain saldırılar karşısında herkesi tek vücut olarak kenetlenmeye ve sağduyulu olmaya davet ediyoruz" açıklamalarında bulundu.

Ayrıca kamuoyu tarafından tanınmış pek çok siyasetçi, akademisyen, sanatçı ve gazeteciye plaket verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Türkiye Uygur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title