Haberler

'Yönetimini Değiştir"

Galatasaray’ın efsanevi başkanı Faruk Süren, mevcut başkan Ünal Aysal’a sürpriz bir tavsiyede bulundu ve sezon sonunda kulübü kongreye götürmesi gerektiğini söyledi.

Galatasaray'da önceki gece sürpriz bir buluşma gerçekleşti. Başkan Ünal Aysal'ı Akmerkez'deki ofisinde ziyaret eden isim eski başkan Faruk Süren'di. İşte Akmerkez'in 13. katındaki başkan Ünal Aysal'ın nefis İstanbul manzaralı ofisinde gerçekleşen görüşmede yaşananlar…

"Bu sene 4. yıldızı takacağız"

İkili, öncelikle Mancini'nin transfer talepleri, takımın son durumu gibi konular hakkında fikir alışverişinde bulundu. Başkan Aysal tüm yaşananları içtenlikle Faruk Süren'e anlattı ve karşılıklı görüşler dile getirildi.

1 saatlik dost sohbetinin ilerleyen dakikalarında, eski başkandan sürpriz bir öneri geldi. Haziran 2013'te yönetim kurulunu revize ederek, olağanüstü kongreye giden Başkan Ünal Aysal'a, Faruk Süren, 6 ay sonra yeniden seçime gitmeyi tavsiye etti. Süren, Aysal'a, "Galatasaray için yaptıklarınız ortada. Ancak bana göre yönetim kurulunu değiştirmeniz sizi daha güçlü kılacak. Yönetim Kurulu, size destek ve yardımcı olamıyor. Mayıs'ta kongre yapın başkan" dedi.

Yeni genel kurul tarihi olarak Mayıs ayının uygun olduğunu ifade eden Süren şöyle devam etti:

Galatasaray yaş küçültüyor

"Sezon sonu hem tüzük, hem de etik itibari ile seçime gidin sayın başkan. Adaylığınızı koyup, yönetiminizi değiştirin bana göre. Gerekirse tekrar Ali Dürüst ile bir araya gelelim, hep birlikte konuşalım. Görevlendirdiğiniz profesyoneller çalışıyor ama onları yönlendirecek güçlü bir Galatasaray yönetimine ihtiyaç var. Bu işi çok iyi bilen ve başkanına yardım, güç, destek sağlayacak, işi iyi bilen isimler yönetim kuruluna girmeli."

Faruk Süren'in ortaya attığı bu dostane fikre Başkan Ünal Aysal'ın yanıtı "Ben bunu genel kurula sorayım. Bu yönde bir talep ve istek olursa kongreye giderim" şeklinde oldu. Bunun üzerine Süren, fikrinde ısrar etti ve "Siz başkansınız. Kararınızı verip Mart'ta karar alıp Mayıs'ta seçim yapabilirsiniz. Zaten bana göre sizden başka da aday çıkmaz. Siz bir işe başladınız ve bu işi bitirmeniz lazım. Ünal Aysal'ı, yarı yolda bırakmak yok. Hepimizin size destek olması lazım" dedi. Ünal Aysal'ın Faruk Süren'in önerisine nihai yanıtı şöyle oldu: "Bu fikri ciddi anlamda düşüneceğim. İyice düşünüp karar vereceğim."

Ali Naci Küçük

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Faruk Süren Galatasaray Ünal Aysal Akmerkez Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title