Haberler

    Fenerbahçe, Van Persie'nin Menajeriyle Görüştü: Kendinize Kulüp Bulun

    Güncelleme:

    Fenerbahçe, müzmin sakat olduğunu ve asla tam kapasite oynayamayacağını belirlediği Robin van Persie'nin menajerini çağırdı, "Kendinize kulüp bulun." dedi.

    Fenerbahçe'de Robin Van Persie'nin sol dizinden ve sağ ayak bileğinden müzmin sakat olduğu, bu yüzden ağır idmanları ve ağır maç tempolarını kaldırmasının imkansız olduğu tespit edildi. Yönetimin de bu yüzden geçmişte Pereira'ya yaptığı "Van Persie'yi oynat" baskısını Advocaat'a yapmadığı belirtildi. Ağır bir sakatlık yaşayarak iyice elde kalmasından çekinilen 33 yaşındaki yıldızın tamamen gözden çıkartıldığı, menajeri Kees Vos'un İstanbul'a çağrılarak, oyuncuya kulüp bulmasının istendiği vurgulandı.

    6 MİLYON EURO KAZANIYOR

    Sarı-lacivertli yönetimin, bonservisine 6 milyon euro ödenen Van Persie için 2-3 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli tayin ettiği öğrenildi. Bonuslarla birlikte yılda 6 milyon Euro kazanan Robin van Persie'nin Fenerbahçe ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

    "SÜPER LİG'İ ARTIK KALDIRAMAZ"

    Persie'nin fizik kapasitesinin bundan sonra Süper Lig gibi sert liglerin temposunu kaldıramayacağı vurgulandı. RvP'nin bu kronik sakatlıklarının futbol hayatının geri kalanında her zaman risk oluşturacağı, üstüne üstlük farklı bölgelerde de sakatlanmaları tetikleyebileceği ifade edildi.

    (Fotomaç)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Robin Van Persie Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title