Haberler

Yönetici Asistanlığı Meslek Edindirme Kursu

Tokat Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (Aksiad) Tarafından "Yönetici Asistanlığı Meslek Edindirme Kursu" Projesi ile Gençlerin İş Sahibi Olması Amaçlanıyor.

Tokat Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD) tarafından "Yönetici Asistanlığı Meslek Edindirme Kursu" projesi ile gençlerin iş sahibi olması amaçlanıyor.

İŞKUR tarafından desteklenen projeye, Dünya Bankası'nın 36 bin YTL finansman desteği sağladığı, 15 kursiyere 450 saat bilgisayarlı muhasebe, iletişim, işletme, yönetici sekreterliği, iş yazışmaları ve büro yönetimi ve teknikleri eğitimi verildiği bildirildi. Proje tamamlandığında, eğitime katılan kursiyerlerin yüzde 50'sinin özel sektöre ait işletmelerde istihdam edileceğini ifade eden AKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Salih Taşkın, sosyal sorumluluk içerisinde çalışma yaptıklarını, kentin kalkınmasına katkı sağlamak için akılıcı, bilimsel ve uygulana bilir projeler gerçekleştirdiklerini söyledi. İşsizlikle mücadelenin devletin en önemli görevlerinden olduğunu, ancak her şey devletten beklemenin yanlış olduğunu savunan Taşkın, "Diğer sivil toplum kuruluşları da elini taşın altına koymalı, karanlığa bir mumda onlar yakmalı. Biz insan potansiyelimize güveniyoruz. Geleceğin teminatı olan gençlerin var olan potansiyellerini geliştirip ülkemize, Tokatımıza faydalı birer fert olmaları için elimizden gelen her şeyi yapmaya dün olduğu gibi bugünde hazırız" dedi.

(Nİ-SA) 26.06.2008 17:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title