Haberler

Yoncamik'in Maceraları Devam

YONCA EVCİMİK, YONCİMİK'İN MACERALARI SERİSİNİN İKİNCİ KİTABIYLA YENİDEN KÜÇÜK OKURLARIYLA BULUŞUYOR.

Çocukları ciddiye alan ve onları çeşitli konularda bilgilendirmeyi amaçlayan serinin ikinci kitabının konusu doğum.

İlk kitapta, bizi arkadaşlarıyla ve ailesiyle tanıştıran Yoncimik, bu kez "Ben dünyaya nasıl geldim?" sorusuna cevap arıyor. Çocuklarının doğum ve cinsellikle ilgili sorularından terleyen, ancak onlara nasıl bilgi vereceğini bilemeyen ailelerin yardımına koşacak kitabın metinleri, psikologların ve pedagogların danışmanlığında hazırlandı. Çizimleri ise hem çok eğlenceli hem de çok eğitici…

Çünkü biliyoruz ki, çocuklar için yaptığımız her şey çok önemli…

Ünlüler ne dedi!

HÜLYA AVŞAR

Cinsel eğitimi, çocuklarımıza verilecek en güzel eğitim olarak görüyorum. Bu konuda Yonca Evcimik'i tebrik ediyorum.

DEMET AKBAĞ

Günümüz çocukları teknolojik olarak çok fazla donanıma sahipler. Hayal güçleri çok gelişkin ve çok hızlı öğreniyorlar. Daha önceki kuşaklara oranla da çok daha meraklılar. Küçük bir çocukken "gerçek" onlardan esirgenmemesi gereken tek şey. Tabi her yaşın anlayabileceği bir "gerçek". Çünkü ergenlik dönemi kendilerini, bedenlerini ve karşı cinsi keşfettikleri dönem. Kafalarının zaten karışmaya uygun olduğu döneme cinsel bilgiler açısından ne kadar hazır girerlerse, onların geleceği için o kadar iyi olacaktır. "Yoncimik'in Maceraları 2 / Doğum" kitabını okuyan bir çocuğun annesi olarak arkadaşım Yonca'ya ve hazırlayan uzman kadroya teşekkür ederim.

EBRU ŞALLI TAN

Bence bu kitap son derece neşeli, eğitici, eğlenceli ve çok real. Çocuklar için çok yararlı olacağını düşünüyorum. Ayşegül'den sonra kesinlikle böyle bir boşluk vardı onun yerini fazlasıyla doldurdu. Ben bile severek okudum. Bero şu an sadece resimlerine bakıyor ama çok beğendi. Tebrik ediyorum. Devamını bekliyoruz.

GÜLÜMSÜN SAATÇİ

Cinsel eğitimin erken yaşlarda doğru bir şekilde verilmesi gerektiğine inanan bir anne olarak, bu kitabı çok destekleyici ve eğitici buldum.

Sadece çocuklar için değil, anne ve babaların maruz kaldığı ve nasıl cevap verilmesi gerektiğini bilemediği durumlar için de çok yol gösterici olduğunu söyleyebilirim. Anlatım dilinin yumuşaklığı ve resimlerin de desteğiyle bunun esasında insan doğası için ne kadar "normal" olduğu ve sevgiyle bebek sahibi olunduğu vurgulanmış

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title