Haberler

Yolu Yaptı Takdiri Aldı

Manisa'nın Selendi İlçesinde Köydes Projesi Kapsamında Köy Yollarının Asfaltlama ve Yama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor. Asfalt İhalesini Alan Şirketin Şantiye Şefi Necmettin Küçük, İlçe Kaymakam Vekili ve Vali Yardımcısı İsmail Kaya Tarafından Takdir Belgesiyle Ödüllendirildi.

Manisa'nın Selendi ilçesinde KÖYDES projesi kapsamında köy yollarının asfaltlama ve yama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Asfalt ihalesini alan şirketin şantiye şefi Necmettin Küçük, İlçe Kaymakam vekili ve Vali Yardımcısı İsmail Kaya tarafından takdir belgesiyle ödüllendirildi.

Selendi Kaymakamlığı öncülüğünde Rahmanlar, Eskin, Turpçu, Çıkrıkçı ve Çanşa köylerinin bulunduğu yol güzergahının asfaltlama çalışmalarına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Selendi Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı İsmail Kaya, Beyhim AŞ şantiye şefi Necmettin Küçük'e asfaltlama çalışmalarındaki özverili çalışmasından dolayı takdirname belgesi verdi. Necmettin Küçük Vali yardımcısı İsmail Kaya'nın bu jesti karşısında duygulanarak teşekkür etti.

Köylere önemli hizmetler götürdüklerine dikkat çeken Kaymakam Vekili İsmail Kaya şunları söyledi, "İlçemize bağlı tüm köylerimizin yolları asfaltlanıp çok kullanılan bazı yolların üzerine asfalt kaplama yaparak uzun ömürlü olmasını sağlayacağız. Bu çalışmaların yanı sıra İlçeye bağlı tüm köy ve bunlara bağlı mahalle yollarının da bozuk olan kısımlarına yama yaparak düzeltmeye çalışıyoruz"

Kaya, ayrıca köy içi düzenleme çalışmaları kapsamında toplam 48 bin metrekare kilit parke taşının ihtiyaca göre dağıtıldığını sözlerine ekledi.

(AÇ-ÖA-YK)

28.07.2007 16:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title