Haberler

Yoldan Çıkan Otomobil, Yürüyüş Yapan 2 Kadına Çarparak Öldürdü

Güncelleme:

Balıkesir Ayvalık'ta yoldan çıkan otomobil hızını alamayınca yürüyüş yapan 2 kadına arkadan çarptı. 2 kadının ölümüne neden olan yaşlı adam kaçarken yakalanarak gözaltına alındı.

Balıkesir Ayvalık'ta yoldan çıkan otomobil hızını alamayınca yürüyüş yapan 2 kadına arkadan çarptı. 2 kadının ölümüne neden olan yaşlı adam kaçarken yakalanarak gözaltına alındı.

YÜRÜYÜŞ YAPAN 2 KADINA ARABA HIZLA ÇARPTI

Ayvalık'ın en büyük mahallesi Altınova'da meydana gelen kazada; Sahil mevkiindeki İskele yolunda akşam yürüyüşü yapan Meryem Batur ile komşusu Sevim Kılıç'a, Fikret I. yönetimindeki özel otomobil hızla yoldan çıkarak arkadan çarptı.

ÇARPIP KAÇAN ADAM GÖZALTINA ALINDI

Kazaya sebep olan Fikret I. ise olay yerinden kaza yaptığı aracıyla kaçtı.

Yaşlı adam, aracını Sahil Mevkisi'nde bulunan bir siteye bırakarak olay yerine yaya olarak döndüğü sırada İskele Jandarma Karakol bünyesindeki ekiplerce yakalandı.

Korktuğu için olay yerinden uzaklaştığını ifade eden Fikret I. olayı itiraf ederek gözaltına alındı.

KALDIRIMIN OLMAMASI KAZAYA SEBEP OLDU

Olay yerine gelen kazazede yakınları sinir krizleri geçirirken, vatandaşlar ise Sahil yoluna kaldırım yapılmaması halinde benzeri kazaların sıklıkla meydana gelebileceğinden yakındı.

Talihsiz iki kadının cenazeleri ise otopsi için Ayvalık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma yaptığı ilk incelemesinde ise kaza mahallinde fren izine rastlayamadı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Altınova Ayvalık 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (10)

özlem:

Ablalarımıza ALLAHtan rahmet diliyorum.

3
0
yanıtYanıtla
fuat saglam:

adam yasli ne işi var direksiyonda 70 den fazlaymis yaşı gözünün görmediği ortada fren izi bile yok boyle olaylar olmaması için devlet bu işe el atmak zorunda gözün görmez ne isin var direksiyonda allah rahmet eylesin teyzelerimize ailelerine sabır versin inşallah

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Meryem tanıyıp sevdiğim bir insandı. Çok üzgünüm. Allah ikisine de rahmet eylesin. Sürücünün dikkatsizliği iki canı aramızdan çekti aldı. Yakınlarına başsağlığı diliyorum. o yola kesinlikle yaya yolu şart oldu

1
0
yanıtYanıtla
TARİHÇİ:

ARAÇ YOLDAN ÇIKMAMIŞ ADAM OLACAK SÜRÜCÜ BOZUNTUSU YOLDAN ÇIKMIŞ ARACIDA YOLDAN ÇIKARMIŞ ZAVALLI KADINLARIDA HAYAT YOLUNDAN ÇIKARMIŞ İYİ BAKIN KESİN ALKOL ALMIŞTIR

1
0
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Ceza yok devam şartlı tahliye

0
0
yanıtYanıtla
AhmetOrnek:

Öncelikle allah rahmet etsin makamı cennet olsun acı bir haber ALLAHsabır versin yeni haber aldım gelmek isterdim

0
0
yanıtYanıtla
Hatice demiray:

Canımm ablamm fatma anamıza komşu ol inşaallah sana yakışmadı bu gidişş??

0
0
yanıtYanıtla
Meryem:

Ahh hacı teyzem yattığın topraklar gül olsun sana güzel merhametli hacı teyzem rabbim seni peygamber efendimize komşu eylesin seni?????????+?

0
0
yanıtYanıtla
karadenizli:

TRAFİKTEDE SÜRÜCÜ HIZ CEZALARI ARTTIRILMALI. BUDA AYRI BİR CİNAYETTİR. TACİZ. TECAVÜZ KADIN CİNAYETLERİNE VERİLEN CEZALARIN TRAFIK HOLİGANLARINA FAZLASIYLA VERİLMESİ. TEYZELERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bende sahilde oturuyorum ve yuruyuse çıkıyorum malesef arac sahipleri hem dikkatsiz hem saygısız mevsim itibarıyle olmayan trafıkte bu kaza yasandıysa suç kesinlikle surucude.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title