Haberler

Yolu Uzattığı için Kendisiyle Tartışan Yolcuyu Bıçaklayan Taksicinin 1,5 Yıl Hapsi İsteniyor

Güncelleme:

Taksi şoförü, yolu uzattığı için yolcularla tartıştı. Olay kavgaya dönüştü, şoför bıçakla saldırdığı yolcuyu yaraladı. Savcılık, şoför hakkında 1,5 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı.

İstanbul Yenikapı'dan aldığı yolcuları Kasımpaşa üzerinden Şişli'ye götüren taksici Şeyhmuz K. ile yolcular Zafer İ. ve ablası Nilgün İ. tartıştı. Şeyhmuz K., bıçakla saldırdığı Zafer İ.'yi yaraladı. Taksi şoförü için savcılık iddianamesini tamamladı.

TAKSİCİ YOLU UZATTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan davaya konu olay, iddiaya göre şöyle gelişti: Yenikapı'dan taksi çeviren Zafer İ. ve ablası Nilgün İ., Şişli'ye gitmek üzere araca bindi. Şoför Şeyhmus K., yolu uzatıp Zafer İ. ve ablasını Kasımpaşa bölgesinden dolaştırarak Şişli'ye götürdü.

"ÖZEL ŞOFÖRÜNÜZ DEĞİLİM" DEYİP ARAÇTAN İNDİRDİ

Ancak Nilgün İ.'nin tepki gösterdiği taksi şoförü Şeyhmus K., aracını Abide-i Hürriyet Caddesi üzerinde kenara çekip "Ben sizin özel şoförünüz değilim. İnin, sizi götürmek istemiyorum" dedi.

TAKSİ ÜCRETİNİ İSTEDİ

Araçtan inen Zafer İ., taksi şoförü ücreti isteyince "Bu kadar olaydan sonra bir de para mı istiyorsun?" dedi. Araya abla Nilgün İ. girdi ve tartışmayı bitirmek için ücreti ödedi.

POŞETLERİ VE ÇANTAYI ATIP ÇEKİŞTİRİP FIRLATTI

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre taksi şoförünün araç içinde Nilgün İ.'nin çantası ve elinde bulunan poşetlere elini atıp çekiştirmesi üzerine sinirlenen Zafer İ., aracın kapısına vurdu.

TAKSİCİ BIÇAKLA SALDIRDI

Taksi şoförü buna bıçak çekip Zafer İ.'ye saldırarak yanıt verdi, olay kavgaya dönüştü. Zafer İ.'nin başından hafif şekilde yaralandığı, aracın da arka camının kırıldığı olay, polis müdahalesiyle bitti.

YOLCULAR ŞİKAYETÇİ OLDU

Hastanedeki tedavisinin ardından Zafer İ., taksi şoförü Şehmus K.'dan şikâyetçi oldu. Şeyhmus K. ise Zafer İ.'nin ablasıyla birlikte kendisine saldırdığını, bıçağı kendisini korumak için kullandığını savundu.

1,5 YIL HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Olayla ilgili savcılığın hazırladığı iddianameye giren Adli Tıp Kurumu raporunda, Zafer İ.'nin yaralanmasının basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde hafif olduğu belirtildi. Savcılık, şüpheli taksi şoförü Şeyhmus K. hakkında "silahla kasten basit yaralama" suçundan 6 aydan 1,5 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kasımpaşa Şişli 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (49)

UBER:

sizin dilinizden ancak uber anlar. Çok şükür size muhtaç değiliz

15
1
yanıtYanıtla
Rambo51:

Ya kardeşim ne demek 1, 5 yıl hapis adamı tam öldürmeye teşebbüsten ceza istenmeli. kim kime güvenecek. hep gasp. hem adam öldürmeden ceza verilmesi gerekir belki diyeceksiniz gasp nerde var. adamın 2 km yolunu uzat. 10km çıkar dolaysıyla 20 Tl yerine 80 tl al. işte ha zorla almışın ha zorlayarak almışın. işte gasp burda. en agır ceza verilmeli. akşam haberlerde dinledin. sabrımzı taşırmayın. meydanlara ineriz. lan mal istediğin yere in. burası dağ başı değil.

16
0
yanıtYanıtla
Bayram:

1. 5 yil nedir yahu. insanlarin guvenligine kastetmis adam. Bir de cikmislar Uber istemeyiz diye nara atiyorlar ortalikta.

12
1
yanıtYanıtla
cellooo:

aracın arka camı neden kırılmış??peki

yanıt0
yanıt8
Tolstoy:

Uber kullanin rahat edin .

12
1
yanıtYanıtla
UBERCİYİZ TAKSİ KALDIRILSIN:

uber sistemi ile güzergah belli fiyat belli güleryüz ve içtenlik var. ben uberden sonra taksiye binmedim. taksicilerin hepsine söylemiyorum ama çoğunluğu böyle. biz nereden bilebiliriz ki bıçaklanmayacağımızı

11
1
yanıtYanıtla
nühü:

Yaşlı annemle beni güzergahı beğenmeyerek almadılar 5-6 tane taksi. Uzun süre soğukta bekledik. Sonra bir tanesine yalvarmak suretiyle binebildik. Mesafe çok yakın da değildi kaldıki bu şekilde bir hakları da yok. Ben bunların tümüne hakkımı haram ediyorum boğazlarında kalsın inşallah. Uber gibi kaliteli hizmetler sağlayanlar Allah yardım ederde bu çürük sağı solu aynası kırık mafya bozuntusu sarı taksilerden bizi kurtarırsa çok iyi olur. O yana gitmiyorum başka tarafa gidiyorum ne demek oluyor.

12
0
yanıtYanıtla
mahmut:

bir de çıkıp uber kaldırılsın diyorlar. yuhh

10
1
yanıtYanıtla
Rok:

uberi indiriyorum bende artık

9
1
yanıtYanıtla
ismet:

böyle taksicilerin arabasına el konulacak ve en az 15 yıl hapis

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title