Haberler

Yolcular Uçağa Tartılarak Alındı

Siirt -İstanbul Seferini Yapan Atlasjet Firmasına Ait Uçak, Sıcak ve Rüzgarın Uçuş Güvenliğini Tehdit Etmesi Nedeniyle Biletli 70 Yolcudan 34'ünü Alarak Uçtu.

Siirt-İstanbul seferini yapan Atlasjet firmasına ait uçak, sıcak ve rüzgarın uçuş güvenliğini tehdit etmesi nedeniyle biletli 70 yolcudan 34'ünü alarak uçtu.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Siirt Meydan Müdür Vekili Ferit Tanık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saat 15.00'te Ankara aktarmalı Siirt-İstanbul seferini gerçekleştirmesi gereken uçağa sıcak ve rüzgarın uçuş güvenliğini tehdit etmesi nedeniyle biletli 70 yolcudan 34'ünün tartılarak alındığını söyledi.

Atlasjet temsilcileri ise pistin aşırı ısınması ve rüzgar nedeniyle uçuş güvenliğini tehlikeye düşürmemek için uçağın belirli bir ağırlıkta havalanmak zorunda kaldığını belirterek, ''Pilotun uyarısı nedeniyle yolcuları sırayla uçağa tartarak aldık. Uçaktaki ağırlık belirli bir seviyeye ulaşınca, biletli 70 yolcudan, ancak 34'ünü alabildik. Binen yolcuların bagajları da uçağa alınmadı. Uçak 34 yolcuyla havalandı'' dediler.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title