Haberler

Yolcu ve Araçlar Kazdağları'nda Mahsur Kaldı

Yolcu ve araçlar Kazdağları'nda mahsur kaldıBALIKESİR - Balıkesir'in Edremit ve Havran ilçesi ile Çanakkale'nin Yenice ilçesi arasında Kazdağları'nda kar sebebiyle onlarca araç ve yolcu mahsur kaldı.

Yolcu ve araçlar Kazdağları'nda mahsur kaldı

BALIKESİR - Balıkesir'in Edremit ve Havran ilçesi ile Çanakkale'nin Yenice ilçesi arasında Kazdağları'nda kar sebebiyle onlarca araç ve yolcu mahsur kaldı.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sebebiyle Edremit-Havran-Yenice kara yolunun Hanlar-Kalkım yol kesimi, Karayolları ekiplerinin çalışma yapmamasından dolayı kısa sürede kar altında kaldı. Akşam saatlerinde esen rüzgarla buzlanmaya başlayan yolda bir çok sürücü zor anlar yaşadı. Bir çok araç ilerlemekte zorlandı. Edremit'ten yolcu taşıyan otobüsler saatlerce yol açılmasını bekledi. Yollarda kalan araçları çevrede bulunan orman köylüleri zincir taktıkları dört çekerli taraktörler ile güvenli alanlara kadar çekti. Bazı sürücülerin araçlarını buz üzerinde kaydırarak yol kenarındaki hendekleri düşürdüğü gözlendi. Yolda zor anlar yaşayan sürücüler, Balıkesir Edremit-Havran yol kesiminde Edremit Karayolları ekiplerinin ve Edremit Belediyesi'nin kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü, ancak Çanakkale kesiminde hiçbir çalışma yapılmadığı için bu çileyi çektiklerini ifade ederek yolun bir an önce açılmasını istedi. Birçok sürücünün ise geri döndüğü bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Edremit Havran 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title