Haberler

Kadın Yolcuyu Taciz Eden Otobüs Sapıkları, Tepki Gösterenlere Tornavidayla Saldırdı

Güncelleme:

Ataşehir'de bindikleri otobüste kadın yolcuyu taciz eden 2 sapık, kendilerine tepki gösteren diğer yolculara bıçak ve tornavidayla saldırdı.

Ataşehir'de bindikleri otobüste kadın yolcuyu taciz eden 2 şahıs, kendilerine tepki gösteren diğer yolculara bıçak ve tornavidayla saldırdı. Çıkan arbedede zanlılara tepki gösteren bir yolcu yaralanırken, tacizci şahıslar kayıplara karıştı.

2 SAPIK KADIN YOLCUYU TACİZ ETTİ

Olay, Ataşehir Uydukent otobüs durağında meydana geldi. İddiaya göre, Alemdar-Kadıköy seferi yapan otobüsün içerisinde bulunan 2 şahıs, bir kadın yolcuyu taciz etti. Kadının tepkisi üzerine diğer yolcular da 2 zanlıya müdahale ederek, otobüsten aşağı indirmek istedi.

2 SAPIK, BIÇAK VE TORNAVİDAYLA BİR YOLCUYU YARALADI

Bu sırada çıkan arbedede 2 şüpheli yanlarında taşıdıkları bıçak ve tornavidayla bir yolcuyu yaraladı. Olayın ardından 2 şahıs kayıplara karışırken, taciz edilen kadının ise yaşadığı korku ve panik nedeniyle olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. Olay yerine gelen çok sayıda polis inceleme yaparken, yaralanan 20 yaşındaki F.Y. isimli yolcu ise hastaneye kaldırıldı.

"2 KİŞİ BİRDEN BOĞAZINI KESMEYE ÇALIŞTI"

Olayın görgü tanığı Meral Şengül yaşanan dehşeti anlatarak, "Önde bir tane bayan vardı. Çocuğun bir tanesi sürtündü, tacizde bulundu. Daha sonrasında başka bayanlar da müdahale etti. 'Ne yapıyorsunuz beyefendi, biraz ileride durur musunuz' diye. 2 arkadaşlardı. Birinde bıçak vardı, birinde tornavida. Arabanın dışına çıkartıldı ama bu sefer bu taraftan girdi. Kızı almak istedi, otobüstekiler vermek istemedi. Sonra çocuklardan biri üstüne atlayıp itince aldılar oradan 2 kişi birden boğazını kesmeye çalıştılar. Olayla ilgisi olmayan bir vatandaş bayanı vermek istemedi" dedi.

"BIÇAĞI VE TORNAVİDAYI ÇIKARIP ÖNÜNE GELENE SALLADI"

Gökhan Kaya isimli yolcu ise olayı anlatarak, "Bize doğru saldırdı, arkadaşı vurdu. Vurulan çocuk tacize tepki gösterdi. Otobüs durdu. Bir anda birbirlerine girdi. Bıçağı ve tornavidayı çıkarıp önüne gelene salladılar. Yere düşürüp elinden almasak herkesi vuracaklardı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ataşehir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

Sanenebe:

Okadar açık lar ki resmen çıplak kadınlar her yerde insanın başını belaya sokarlar vatandaşa yazık

3
17
yanıtYanıtla
makarakukarakakarakikiri:

çıplaksa ellerim diyorsun

yanıt1
yanıt2
ÜMR.HKN.:

Hem taciz, çok sayıda insanı ölümle tehdit etmek saldırmak ve öldürücü aletle adam yaralamak. Müebbet cezadan az ceza verilirse Adalet Adaletli değil derim. . .

18
0
yanıtYanıtla
ŞAHİN KANADI ARTHUR:

ALLAH BELANIZI VERSİN SİZİN GİBİLERİN KADINLARIMIZ ARTIK DIŞARIYA KORKARAK ÇIKIYOR.

18
0
yanıtYanıtla
Ceppi viyana:

Ya afgan ya suriyeli mülteci .

10
3
yanıtYanıtla
Oligar:

İstanbula nedü belirsiz herkezin girmesine izin verirsen sonu bu olur .14 milyonluk sorun bir şehir oldu istanbul semtlere göre etnik kimlikler var birlik kesinliklen yok

10
2
yanıtYanıtla
yahya özyapi:

Ülkede caydirici kanunlar olmadigi müddetce, kimsenin kizi, bacisi, torunu, yani tüm kadinlar güvende degil, bunu yapan o tecavüzcüleri idis edip erkeklikle ilgisini kesiceksin, ki, kizlarimiz, bacilarimiz rahatlikla, özgürce seyahat edebilsin. .

10
0
yanıtYanıtla
Linç diye birşey var:

Bu millet iyice cahilleşti linç diye bir sey var, linç etsenize!

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

biz bugün tacize çıkıyoruz tepki gösteren olursa boğazını kesiyoruz. bu cesaret nereden geliyor.

8
0
yanıtYanıtla
Deve:

Eskiden istanbulda yaşadım. 1950 lerin istanbul insanlarını hep methederler. Artık kolluk kuvvetlerini arttırıp eski İstanbulu kurma zamanı geldi. Suça anında müdahale edilip cezası hemen kesilmeli

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title