Haberler

Yolcu Otobüsünde Bin 547 Parça Tarihi Eser Ele Geçirildi

Artvin'de durdurulan bir yolcu otobüsünde çeşitli dönemlere ait olduğu değerlendirilen bin 547 parça tarihi eser ele geçirildi.

Artvin'de durdurulan bir yolcu otobüsünde çeşitli dönemlere ait olduğu değerlendirilen bin 547 parça tarihi eser ele geçirildi.

Artvin Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube ekiplerince Arhavi ilçesinden Sarp Sınır Kapısı'na doğru seyir halindeki bir firmaya ait yolcu otobüsü Hopa ilçesi sınırlarında durduruldu.

Hopa Cumhuriyet Başsavcılığının arama ve el koyma kararına istinaden yolcular E.P, M.N. ve İ.S'ye ait bagajlarda arama yapıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan arama sonucunda gizlenmiş vaziyette farklı dönemlere ait olduğu ve tarihi eser niteliği olduğu değerlendirilen bin 293 adet altın, bronz veya gümüş olduğu değerlendirilen sikke, 7 adet bronz veya gümüş olduğu değerlendirilen küçük insan ve hayvan heykelleri, 92 adet altın, bronz veya gümüş olduğu değerlendirilen yüzük, 87 adet altın, bronz veya gümüş olduğu değerlendirilen takı ve süs eşyası, 45 adet cam ve taş olduğu değerlendirilen takı ve süs eşyası, 3 adet taş olduğu değerlendirilen kolye, 7 adet altın, bronz veya gümüş olduğu değerlendirilen bilezik, 8 adet altın, bronz veya gümüş olduğu değerlendirilen obje, 1 adet altın, bronz veya gümüş olduğu değerlendirilen mühür, 2 adet bronz veya gümüş olduğu değerlendirilen ok ucu, 1 adet toprak olduğu değerlendirilen çanak kase, 1 adet taş olduğu değerlendirilen obje ele geçirilmiştir."

Olayla ilgili 3 şüphelinin gözaltına alındığı, soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Cumhuriyet Başsavcı Artvin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title