Haberler

Yolcu Gemisi Fırtına Nedeniyle Rota Değiştirdi

"Celebrity Reflection" isimli yolcu gemisi, Ege Denizi'ndeki fırtına nedeniyle Yunanistan'ın Pire Limanı'nı pas geçerek Kuşadası'na yöneldi.

"Celebrity Reflection" isimli yolcu gemisi, Ege Denizi'ndeki fırtına nedeniyle Yunanistan'ın Pire Limanı'nı pas geçerek Kuşadası'na yöneldi.

Geminin acente yetkilisi Adnan İrfan Tuncay, yaptığı açıklamada, normal şartlarda yarın Kuşadası'na yanaşacak olan geminin, Ege Denizi'ndeki fırtına nedeniyle bir önceki durağı olan Yunanistan'ın Pire Limanını pas geçmek zorunda kaldığını belirterek, Kuşadası Limanı'na yöneldiğini ifade etti.

Kuşadası Limanı'nın bu tür acil durumlar için her türlü hazırlığı olan güvenilir bir liman olduğunu kaydeden Tuncay, "Bu nedenle gemi kaptanının da tercihi Kuşadası Limanı oldu. Ancak gemi seyir ve yanaşma güvenliği sebebiyle demirleme mevkiinde bekleyecek, sabah erken saatlerde de güvenle limanımıza yanaşacaktır" diye konuştu.

Liman Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre de Kuşadası, Davutlar Güzelçamlı, Özdere, Gümüldür balıkçı barınaklarına ve yat limanlarına da olumsuz hava koşulları nedeniyle denize açılmama uyarısı yapıldı.

Muhabir: Eşber Okayer / Halil Şahin

Yayıncı: Erdem Gültekin - AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Pire Limanı Yunanistan Ege Denizi Kuşadası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title