Haberler

Yola Fırlayan Domuz Telef Oldu...o Anlar Güvenlik Kamerasında

Yola fırlayan domuz telef oldu.

Yola fırlayan domuz telef oldu...O anlar güvenlik kamerasında

Domuz kazası güvenlik kameralarına yansıdı

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum ilçesinde ana yola fırlayan domuza bir aracın çarpma anları güvenlik kameralarına yansıdı. Grup halinde anayolda gezen domuzlar trafikte tehlike saçtı.

Milas - Bodrum karayolunda yolun karşısına geçen 11 domuz trafikte tehlike saçtı. Grup halinde gezen domuzlardan birine araba çarpma anları ise güvenlik kameralarınca kaydedildi. Önceki gece Bodrum D-300 karayolunda geçen domuzlar hızla geçen otomobillere aldırış etmeden yolun karşısına geçti. Yemek aramak için yokuşbaşı mahallesine inen domuzlar bir süre kara yolunu işgal etti. Hızlı giden otomobillerin arasında ilerleyen domuzlardan birine ise otomobil çarptı. Sabah iş yerine gelen esnaf ise dükkanının önünde domuz ölüsü görünce şok oldu. Domuzun nasıl öldüğünü merak eden esnaf güvenlik kameralarını inceleyince 11 domuzun yolun karşısına geçtiğini ve trafik kazası sonucu domuzun telef olduğunu gördü.

Dükkan çalışanı İbrahim Sungu sabah iş yerinin kapısı önünde domuz ölüsü gördüğünde şok olduğunu ifade ederek "Sabah dükkanı açtığımda kapının önünde bir domuz ölüsü gördüm. Olayın nasıl olduğunu merak edip güvenlik kamerasını incelediğimde Domuzların yolun karşısına geçtiğini gördüm. Görüntüleri izlemeye devam ettiğimde ise bir otomobilin domuza çarptığını gördüm" dedi.

Öte yandan domuz leşini kaldıramayan Sungu, Bodrum Belediyesi ekiplerine haber verdiğini ve ekiplerin domuzu uygun bir yere götürerek gömdüğünü ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bodrum Milas Muğla 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title