Haberler
Güncelleme:

Akrabalar arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kardeş hayatını kaybetti

Tokat'ta akrabalar arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kardeş hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. Öte yandan pompalı tüfekle cinayete sebebiyet veren saldırgan gözaltına alındı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (35)

tokatcık:

mhp nin 2 oyu azaldı.

15
17
yanıtYanıtla
ADAMOL7272BATMAN:

İNSAN OL İNSAN (TOKATÇIK). . . MHP OYU İLE NE ALAKASI VAR.

yanıt2
yanıt1
misafir:

Adresini verde uygun yerlerine kullanman için kına göndereyim sana iki tane can gitmiş kuş beyinlinin yaptığı hesaba bak. Allah ıslah etsin seni. . .

yanıt3
yanıt1
ALPEREN:

HER GÖRDÜĞÜN SAKALLIYI DEDEN SANMA

yanıt0
yanıt2
0131:

ne demisti özal döviz satisini serbest birakip erotik kanallarin seyredilmesini onayladiginda. . CAG ATLADIK. . . isik hiziyla tas devrine dogru cag atliyoruz. . . . . Rabbim islah et bizi. . .

13
2
yanıtYanıtla
ZİLELİ SADIK DOĞANAY:

İKİSİ DE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİLİYMİŞ. BU SEBGİLİ ŞEHİT KARDEŞLERİME YÜCE YARATANDAN RAHMET VE MERHAMET, SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI, SABIR VE METANET DİLİYORUM. MEKANLARI FİRDEVİS CENNETİ CENNETİN EN ÜST NOKTASI VE ORTASI, TOPRAKLARI NUR, YOLDAŞLARI YÜCE YARATAN VE ONU NYÜCE İSLAM PEYGAMBERİ Hz. MUHAMMED MUSTAFA Sav. OLSUN.

2
11
yanıtYanıtla
Şehitmi?:

Şehit olup olmayacaklarına sen mi karar veriyorsun?

yanıt4
yanıt1
ZİLELİ SADIK DOĞANAY:

YOK YOK SEN KARAR VER BEN SANA BIRAKTIM

yanıt1
yanıt2
Gakko:

Bitmiş bir ülke

10
2
yanıtYanıtla
GERCEK GAZI:

bireysel silahlanmayla etkili yeterli bir önlem alinmiyor tüm dünyada saldiri silahi olarak kabul edilen kisa dipcik kisa namlu cok fisek alan otomatik ve pompalilari bizi yönetenler av silahi kabul ederek internet üzerinden kapiya teslim edilmesini gercek bir sekilde takip etmiyor önlemiyorlar adeta milletin silahlanmasina göz yumuyorlar pompali artik coluk cocugun eline kadar düstü buna göz yumanlar bilsinlerki gün gelir o silahlar kendilerine ailesine esine dostuna akrabasina döner

7
1
yanıtYanıtla
Xerxes:

Canım dostum, o zaman kurunun yanında yaş ta yanar. Silah sahibi olmanın bir ağırlığı vardır. Silahın ağırlığından bahsetmiyorum. Silahı olan zaten silahına, silahının öldürücülüğüne saygı duyar. Silahının gücü karşısında haddiini bilir. Ağorbaşlı olur. Şunu hiç bir zaman unutma, silah insanı kullanmaz. İnsan silahı kullanır. Önemli olan tetik ile işaret parmağının arasına girebilecek beyine ve şerefe sahip olmaktır.

yanıt2
yanıt2
XERXES´E:

kardesim ben hala sokakta silahin sadece güvenlik güclerinde olmasi gerektigine inananlardanim silaha karsi degilim tam tersine benim itirazim denetimsiz bir sekilde önüne gelen herkesin silaha rahatca ulasmasi

yanıt0
yanıt1
Ummet:

Biyiklardan kapasiteleri belli oluyor zaten

7
1
yanıtYanıtla
ZİLELİ SADIK DOĞANAY:

Bıyıklarına kurban ol ne var bıyıklarında?Sen bu bıyıklara kurban olasın iyimi?Bu bıyıklar tam benim bıyıklarım gibi!

yanıt0
yanıt0
ALMANYA´DAN:

BEN 67 YASINDA ENGELLI OLARAK ALMANYADA YASAMAYA MECBUR BIRIYIM 10 YILDIR VATAN ÖZLEMI CEKIYORDUM DOGDUGUM BÜYÜDÜGÜM ISTANBUL VE HAYATTA OLAN YAKINLARIMI COK ÖZLEMISTIM 10 YILIN ARDINDAN BELKIDE SON OLUR DIYE GECEN SENE ENGELLILER ICIN DÜZENLENMIS BIR TURLA VATANIMA GELDIM AMA BÜYÜK BIR SOK YASADIM MERHAMET SEVGI SAYGI HÜRMET AILE BIRLIGI BITMIS INSANLAR HER AN KAVGAYA HAZIR BURNUNDAN SOLUYOR SOKAKLARDA TERS CEVAPLAR VERIRKEN BIRBIRINE DÜSMANCA BAKIYOR NE OLMUS BIZE NASIL BU DURUMA GELMISIZ?

6
0
yanıtYanıtla
Kağan:

Ülkemiz bitmiş diyen arkadaşlar, yahu dünyada doğru düzgün yer kaldı mıki ülkemi beğenmiyorsunuz.

1
5
yanıtYanıtla
Ses:

Devlet sesimizi ne zaman duyacak Pompalı ve otamatik silahlar Av silahı deyil dehşet silahı

5
0
yanıtYanıtla
yeter be Niksar...:

Arkadaş Niksar''da . . . . böyle bir olay olmuş dedi, gayet olağan dedim, çünki Niksar''ımızın insanı kibrit çöpünden kavga çıkaracak bir yapıya, potansiyele sahip, bi düzelin artık, yazık başka birşey diyemiyorum.

5
0
yanıtYanıtla
Harun:

Allah bu fitneyi aziz milletimizden uzak götürsün kimse oy peşinde değil bence çok yanlış düşünüyorsun Tokatcık kardeşim olan iki cana oldu

3
1
yanıtYanıtla
Sertan karadenizli:

Bu tür haberlere artık şaşırmamak lazım.

3
1
yanıtYanıtla
Muhsin:

Ne oldu bu insanımıza? Merhamet, sevgi, hak , hukuk,saygı hiç birşey kalmadı. Ceza diye caydırıcı birşey yok. Hep aynı trafik canavarı galiba türkiyedeki trafikte araba kullananlar için bu terim çok güzel uyar. İki can gitti Allah rahmet eylesin bir hiç uğruna. Yok yan baktın öldür park ettin burası benimdi öldür.

3
0
yanıtYanıtla
Mert:

Yol verme bahane belli ki aralarında geçmişten gelen bir husumet var, ne olursa olsun değdi mi yazık olmuş işin sonu mezar hapis olmuş kimi dünyasndan olmuş kimi ahiretinden Allah rahmet eylesin çok üzücü

3
0
yanıtYanıtla
adalet:

ceza almaz ülkede kanun yok adalet yok

2
0
yanıtYanıtla
Usta:

Pompalılar resmen katliam makinesi, kaçıncı pompalı cinayeti

2
0
yanıtYanıtla
de:

Yol vermeme kavgası nedir arkadaş, çocuk musunuz? Yolun ortasında birbirinizi mi bağladınız, tren geliyordu da raylarda mı hapsettiler. Alt tarafı biri önde biri arkada gidecek. Hadi hakimin karşısına çıkmaya utanmadınız, Allahın karşısında nasıl hesap vereceksiniz. Bu bana yol vermedi ben de vurdum. Bu mudur yani.

2
0
yanıtYanıtla
BLACKLORD:

ALLAH ISLAH ETSİN EN BÜYÜK DÜŞMAN CEHALET. . . yol kavgası nedir yahu

2
0
yanıtYanıtla
Hoca:

Bu sıralar olaylar arttı havanın sıcaklığndan her halde kafalarına sıcak geçiyo

2
0
yanıtYanıtla
Ordu:

Turkiyede trafikte cok dengensiz var insanlar kural tanimiyor arabaya asamlar sinyal yapmis hic kimse kulanmiyor simdi bu sg sol sinyali neden yapmislar ?

1
0
yanıtYanıtla
ZEYNEP KAPLAN:

KAĞAN ARKADAŞ GURBETÇİ ARKADAŞIMIZIN YAZDIĞINI DAHA DİKKATLİ OKURSAN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLARSIN TÜRKİYEYİ KASTETMİYOR TÜRKİYEDEKİ İNSANLIK YANİ SAYGI SEVGİ HOŞGÖRÜ DÜRÜSTLÜK V. S KAĞAN ARKADAŞ ANLADINIZ DEĞİLMİ

1
0
yanıtYanıtla
BETERBÖCEK:

BETEROLSUNLAR. AKREP YAPMAZ INSANA AKRABANIN YAPTIGINI

0
0
yanıtYanıtla
atsiz:

Allah akil versin , ne vardi birisi cikipta gururunu yenerek ötekine yol verseydi

0
0
yanıtYanıtla
ateist:

Muslu;ansiniz sozde, bitireceksinz kendi kendinizi, dusmana gerek yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Üf bee, olmaz olsa iyi olurdu.

0
0
yanıtYanıtla
öööjjööö:

su akmış yatağını bulmuş. . .

0
0
yanıtYanıtla
AYNN:

çok merak ediyorum bazı insanların Beyninin yerinde ne var acbaa. . . !!! genede ALLAH rahmet eylesin. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title