Haberler

Yol Verme Kavgası Kanlı Bitti! Pompalı Tüfekle Kendini Vurdu

Güncelleme:

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yol verme nedeniyle çıkan kavga kanlı bitti. Taraflardan biri pompalı tüfekle kendini sol bacağından vurdu.

Ayvalık'ın tek ana arteri olan Atatürk Caddesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda özel otomobiliyle ara yoldan çıkmak isteyen C.Ö adlı tatilci, o sırada ana arterden özel otomobiliyle geçmekte olan Y.Y adlı sürücüye yol vermesi için korna çaldı. İki tarafın araç içlerinden başlattıkları ağız münakaşası, Y.Y'nin aracından inip, C.Ö'nün otomobilinin tamponuna tekme atmasıyla birlikte arbedeye dönüştü.

POMPALI TÜFEK ATEŞ ALDI

Arbede sırasında aracından çıkardığı pompalı tüfeği alan Y.Y, tüfeğin dipçiği ile C.Ö'nün otomobilinin sol arka kapı camına sert bir şekilde vurarak, aracın camını kırdığı sırada pompalı tüfek ateş alıp patlayarak Y.Y'i sol bacağından vurdu. Sol bacağının baldırından yaralanan Y.Y, pompalı tüfeği olay yerinde yere bırakıp, aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Y.Y'nin Ayvalık Devlet Hastanesi'ne giderek müşahede altına alındığı ve hayati bir tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.Olay yerine gelen Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Fikret Bakır'ın yanı sıra kalabalık polis ekipleri incelemelerde bulundu. Yol verme kavgası nedeniyle başlayan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.Com / 3.Sayfa

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Caddesi Ayvalık 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

GALATASARAYLI:

öleydin ya gereksiz mahluk. . tırsak serseri hemen bişey olunca silah a sarıl. . dayağı yiyince silaha koştun dimi. . ALLAH IN SOPASI YOK NASIL KENDİ AYAĞINI VURDUN :). . dua et de birilerini yanlışlıkla vurmadın. . bu şahsın mutlaka tutuklanması lazım. aracında pompalı silah bulundurmak çevredeki insanların hayatını tehlkieye atmak şuçlarından. .

10
0
yanıtYanıtla
ahahaha:

çok iyi olmuş :D trafik magandası keşke erkeğim diye geçindiğin organından vursaydın kendini

7
0
yanıtYanıtla
ender han:

Kendi başını yemesi harika olmuş

7
0
yanıtYanıtla
kimene47:

marketler de dahi ruhsatsız silah satılır oldu güzelim memlekette

4
2
yanıtYanıtla
cuma:

ofkeyle kalkan zararla oturur insanlik yapib yol verseydi bunlarin hic biri olmuyacakti cok sinirlii ve agresif kisiler araba kullanmasin yaninda silah tasiyib kendini birsey sanan kisiler silahina deyil aklina guven gerisine meram etmesen

5
1
yanıtYanıtla
Cumartesi:

Tamam cuma abi sen kizma yeterki

yanıt1
yanıt3
ASTSUBAY ANDSMERO:

BİR ANLIK BOŞU BOŞUNA ÖFKE HAYATI BOYUNCA SAKAT KALMASINA MAL OLDU. MÜSTEHAKTIR BUNUN GİBİLERE

5
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Siyah arabalı hatalı birde tüfek çıkartıyor arabadan kendini vurdu gitti cani katil zihniyet li

4
0
yanıtYanıtla
toplum bozuldu saygı kalmadı:

Bu toplumu birinin ivedilikle toparlaması gerekiyor Almanya da Amerika da İngiltere de İsviçre de özgürlük var ancak bizim gibi yok bir Alman yanlış gördüğü şeyi ihbar eder plakasını alır ve polis gelince şahısın yanında seni ben ihbar ettim haberin olsun der biz öfke toplumu olmuşuz insanlık sıfır kibarlık sıfır nezaket sıfır adam arabadan tüfek alıp geliyor bu nedir kardeşim hangi millette bu var acilen bu toplum revize edilip o çukur tümsek kurtlar vadisi bencilik içeren survivor kaldırılmalı

3
1
yanıtYanıtla
hadi ordan:

en çok silahlanma ve silahlı olay amerikada oluyor ne anlatıyorsun sen

yanıt0
yanıt1
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title