Haberler

Yol Kenarında Pimi Çekilmiş El Bombası Polis Tarafından İmha Edildi

Yol kenarında pimi çekilmiş el bombası polis tarafından imha edildi Adana'da yol kenarında kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce el bombası atıldı - El bombası bomba imha uzmanı tarafından etkisiz hale getirildiADANA - Adana'da kimliği belirlenemeyen kişiler yol kenarına pimi çekilmiş...

Yol kenarında pimi çekilmiş el bombası polis tarafından imha edildi

Adana'da yol kenarında kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce el bombası atıldı - El bombası bomba imha uzmanı tarafından etkisiz hale getirildi

ADANA - Adana'da kimliği belirlenemeyen kişiler yol kenarına pimi çekilmiş el bombası attı. Patlamayan el bombası, polis tarafından fünye ile imha edildi.

Olay, Çukurova İlçesi Karslılar Mahallesi 82002 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir iş yerine güvenlik kamerası kuran işçiler yerde pimi çekilmiş el bombası gördü. İşçiler bunun üzerine oradan hızla kaçarak durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye bomba imha uzmanı, terörle mücadele ve çok sayıda asayiş ekipleri sevk edildi.

Pimi çekilen bomba patlamaması büyük faciayı önledi

Polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi alırken sokağa yaya ve araç trafiğine kapattı. Bomba imha uzmanı el bombasını kontrol ettikten sonra fünye ile kontrollü bir şekilde patlattı. Daha sonra olay yerine gelen inceleme polisleri bombanın parçalarını inceledi. Parçalar detaylı incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Polis bombayı atan kişi veya kişileri yakalama çalışması başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title