Haberler

Yol Arkadaşım" Oyuncuları Hayranlarıyla Buluştu

Yönetmenliğini Bedran Güzel'in üstlendiği "Yol Arkadaşım" filminin başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, İstanbullu hayranlarıyla buluştu.

Yönetmenliğini Bedran Güzel'in üstlendiği "Yol Arkadaşım" filminin başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, İstanbullu hayranlarıyla buluştu.

Koç ile Başakşehir'deki bir alışveriş merkezinde sevenleriyle bir araya gelen Büyükak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada turne kapsamında Eskişehir, Kütahya, Bursa ve İzmir'e gittiklerini söyledi.

Büyükak, daha sonra Mersin, Adana, Antalya ve Ankara'ya gideceklerini belirterek, "Turneler çok eğlenceli geçti seyircilerimizle. Çok güldük, çok eğlendik ve çok mutlu olarak döndük." dedi.

Kütahya'da 5 bin seyirciyle söyleşi gerçekleştirdiklerini dile getiren Büyükak, şöyle devam etti:

"Çok güzel bir organizasyon oldu. En çok 'Eser nerede' sorularıyla karşılaştık. Güzel sorular da vardı. Güzel tepkiler aldık. Şu an film iyi gidiyor. İnternetten de çok güzel yorumlar, çok güzel geri dönüşler geliyor. Daha da iyi olacağımıza inanıyoruz. Film, Emre Kınay, Acun Ilıcalı, Eser Yenenler ve Nurseli İdiz'le çok daha eğlenceli oldu."

Oğuzhan Koç da Acun Ilıcalı'nın filme destek verdiğini kaydederek, "Bu benim ilk (sinema) tecrübem. Şehir şehir geziyoruz. Bir de biz uzun zamandır turne de yapmıyorduk. Hakikaten özlemişiz, tekrar Anadolu'ya giderek şehir şehir bizi sevenlerle buluşmayı." ifadelerini kullandı.

Koç, Yılmaz Erdoğan'ın da filmi beğenerek, güzel yorumlar yaptığını aktardı.

Senaryosunu İbrahim Büyükak'ın kaleme aldığı filmin yapımcılığını Necati Akpınar gerçekleştirdi. Filmin oyuncu kadrosunda Koç ve Büyükak'ın yanı sıra Emre Kınay, Eda Ece, Aslı Bekiroğlu, Bahar Şahin, Muharrem Bayrak ve Toygan Avanoğlu yer alıyor.

İzleyicilerle 27 Ekim'de buluşan komedi türündeki filmin konusu özetle şöyle:

"Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır. Ayvalık'taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref'e rağmen başarmak. Onur, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasıyla tanıştığı ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref ile birlikte eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkar."

Kaynak: AA / Güncel

Başakşehir Eskişehir Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title