Haberler

Yol Açma Çalışmalarını Denetlemeye Giden Ulaştırma Müdürünün Aracı Kara Saplandı

Niğde'de yoğun kar yağışının ardından yol açma çalışmalarını yerinde izlemek isteyen İl Özel İdaresi Yol ve Ulaştırma Müdürü Işıl Çakıcı yolda kaldı.

Niğde'de yoğun kar yağışının ardından yol açma çalışmalarını yerinde izlemek isteyen İl Özel İdaresi Yol ve Ulaştırma Müdürü Işıl Çakıcı yolda kaldı. Çakıcı, kendi ekipleri tarafından 2 saatlik çalışma sonrası kurtarıldı.

Niğde'de 4 gündür devam eden kar yağışı nedeniyle bir çok köy yolu ulaşıma kapandı. Niğde İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğun çalışmaları sonunda yollar ulaşıma açılırken, Yol ve Ulaştırma Müdürü Işıl Çakıcı, çalışmaları yerinde incelemek için Özyurt Köyü'ne gitmek istedi. Köye ulaşamadan aracının kara saplanması sonucu yolda kalan Çakıcı, kendi ekipleri tarafından yaklaşık 2 saatlik bir çalışma sonrası kurtarılabildi. Şebeke suyu olmayan Özyurt Köyü'nde yaşayan bazı vatandaşlar araçlarıyla su getirmek için çıktıkları yolda mahsur kalınca, il özel idaresi ekipleri tarafından kurtarıldı. - Niğde

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Niğde Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title