Haberler

Yoksullara Mikro Kredi

Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Samsun Valiliği Arasında Yoksullara Mikro Kredi Sağlanması Amacıyla Protokol İmzalandı.

Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Samsun Valiliği arasında yoksullara mikro kredi sağlanması amacıyla protokol imzalandı.

Yoksul kişilere kendi kendilerine gelir getirici bir faaliyette bulunmalarını sağlamak amacıyla Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından yürütülen Mikro Kredi Projesi kapsamında Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Toplum Gönüllüleri Vakfı Genel Başkanı İbrahim Betil bir araya geldi. Vali Güzeloğlu, projenin Samsun Valiliği ve Toplum Gönüllüleri Vakfı arasında sosyal bir sorumluluk projesi olduğunu söyledi. Toplum Gönülleri Vakfı ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Güzeloğlu, "Proje

daha büyük hedeflerin başlangıcı olur. Ülke geneline yayılarak daha geniş kitlelere ulaşır. Çok önemli bir proje başlatılıyor" dedi.

Vakıf başkanı İbrahim Betil ise, projenin amacının dar gelirli bireylerin gelir getirici faaliyetlerde bulunmalarına imkan sağlayan küçük bir kredi olduğunu, mal varlığı olmayan, kefil gösterilmeyen ve banka kredisi alamayan kişilere verildiğini kaydetti. Geri ödemelerin 23 ayda toplum gönüllüleri üyeleri tarafından yapılacağını ifade eden Betil, fakir olan herkesin çeşitli kriterler kapsamında kredi almasının mümkün olduğunu dile getirdi. Daha sonra Güzeloğlu ve Betil protokolü imzaladı.

(MD-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title