Haberler
Güncelleme:

Bodrum Belediye Başkanı Aras'ın çevre temizliğine dikkat çektiği paylaşımı hakkında suç duyurusu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras sosyal medyadan, "Bu çevreye çöp atanların ertesi gün geldiklerinde bu şekilde bulmaları için çöpleri toplatmayacağım" ifadelerini paylaşması üzerine, hakkında 'Görevi Kötüye Kullanma' iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu. Çevre temizliğine dikkat çeken Aras'ın paylaşımına suç duyurusu şaşkınlığa neden oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (22)

Rezillik:

Sen vatandasa kafa tutacagina meslegini isini yap efendi boyle belediye baskanimi olur. Vatandasla atisarak hizmet verilirmi anlatma ve ogretme ornek olma yolunu ara. Yarim ekmek doner 200 300 tl satilirken bu asiriliga kafa tutmamistin ama.! Sanadami ismarladilar acaba.!

4
10
yanıtYanıtla
Saçma sapanda yorum yapıyonuz:

Şu resimde gördüklerinden sonra sövmediğine dua et. İnsan olanda bu şekilde bırakıp gitmez. Bunu yapan taharetini yaptıktan sonra temizliğini de yapmıyordur kesin. Böyle saçma sapan yorumda olmaz yani. Adam kimdir tanımam ama SONUNA KADAR HAKLI.

yanıt2
yanıt1
sami:

Başkanın suç kasıtı diye bir şey yok. Pisliğe dikkat çekiyor. Nerede olursa olsun bu tür kirlilikler olmamalı. Her uyarıyı suç diye alırsak işimiz var. Vay efendim . şunu eleştirdi , hadi bakalım halkı galeyana getirmekten suç duyurusu. . . Yahu insan gördüğü yanlışlığı söyleyemeyecekse ne anladım ben bu demokrasiden

9
3
yanıtYanıtla
Hakan:

Ya bu avukatlar ne çok şey biliyor.başta yalan dolan ve yasa açıkları gibi.işleri yok ya iş arıyolar bu şekilde kendilerine.

10
2
yanıtYanıtla
NURİ:

Avrupada yere çöp atan göremezsiniz Türkiye ise bambaşka

10
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

Özellikle Almanya''da Türk mahallelerine gidip yerdeki çöpleri görüp kendimizle gurur duyabiliriz ya da Kapadokya''ya gidip çöp toplayan Japon turistleri görüp dünya lideri olduğumuzu bir kez daha pekiştirebiliriz.

yanıt4
yanıt1
bilgin:

belediye başkanı haklı . çahil bir toplum u olarak temizliğe hiçmi hiç dikkat edilmiyor . hele bodrum gibi örnek gösterilen turuzimin yeri olan . yer. tabelalarda bir yazı olur nasıl bul mak istiyorsan öyle kullan. halk. cevreyi pisleteni. topluca. birlik olarak uyarırlarsa . pisliğin önüne geçilir. yoksa . buiş böyledevam eder durur. belediye başkanı gerekeni söylemiş. . ve halk ta desteklemeli . köstek olmamalı. böyle olursa kazanan toplum olur. ben den söylemesi.

8
1
yanıtYanıtla
Selami Fırat:

Avukat, bence işgüzarlık etmiş, belediye başkanını da kutluyorum, bu millete ancak böyle laf anlatılır. . .

8
1
yanıtYanıtla
Akif:

Güzel yapmış başkan. Başka nı mahkemeye veren .avukat.yerleri çöp atanlardan. Birisi galiba..yarası var.herhalde.

9
0
yanıtYanıtla
!!!:

okumak cehaleti alır Eşşeklik baki kalır

8
0
yanıtYanıtla
YUSUF:

O avukata temizletecen orayı :)

7
0
yanıtYanıtla
Hamza:

Adam haklı pis insanlar

5
2
yanıtYanıtla
Bodrum Bodrum:

Avukatı tebrik ediyorum, farkındalık yaratmak amacıyla dava açmış aslında...

3
3
yanıtYanıtla
hukukun kendisi:

avukat haklı bir kerem. yapılan davranışlar ne kadar yanlış olursa olsun kendisi görevini ifa etmek zorunda. o bölgelere devriye zabıta ve bekçi ekipleri gönderilmeli o gecelerde.

0
4
yanıtYanıtla
Yahya:

Bodrum belediye başkanı aras gerçekleri ifade etmiş.

4
0
yanıtYanıtla
Şahbey:

Başka işiniz gücünüz yok kuzu can derdinde kasap et...

1
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Hıukuk teformu yapıyorlar ya, işte, tam reform.Bir parti genel başkanını tehdit eden mafya liderini gören savcı yok,Üstelik , eylem sadece sözde, gerçekleş yok, olsa dahi nesi suç.

1
0
yanıtYanıtla
Yusuf:

Dolasip uyar o zaman insanlari

0
1
yanıtYanıtla
yardımcı doktor:

abi büyüynce bende define arıycam

0
1
yanıtYanıtla
Basralı Hasan:

Aslında belki üslup doğru değil lakin bu kadar pislik çöp atarak ileri bir millet olmayız. Şimdi bir porsiyon döner 70 lira normal demesi hatadır çünkü asgari ücretle birisi o zaman asla döner yiyemez, ama bu dediği doğru dolayısıyla önce şunu yanlış söyledi diye temiz bir çevre istemesini yanlış diyemeyiz. On altı sene avusturyada bir camii şube başkanlığı yaptım yahu sigarayı içip girişi kirleten izmarit ve kül pisliğini yalvardım hoca uyardı sonuç sıfır. Insanın içinden gelecek temizlik yoksa pis çevreye alışık olan insanlar bun da ne var diyorlar .

1
0
yanıtYanıtla
CAMBAZ LÜTFÜ:

Avukatında görevi kötüye kullanmaktan davası görülmeli işi mı yol

0
1
yanıtYanıtla
TTMAN:

DEMEK Kİ VATANDAŞINDA CEZA İ MÜEYYİDE YAPTIRIMLI KANUNLAR GEREKLİ MOBESE KAMERASI DİYE BİR ŞEY VAR YERE ÇÖP ATANI TESPİT ET KANUNİ CEZAYI UYGULA ÜÇ DEFA TEKRARLAMASI HALİNDE KAMU HİZMETİ CEZASI BEŞ DEFA OLMASI HALİNDE HAPİS CEZASI VER BAKALIM KİM YERE ÇÖP ATIYOR BELEDİYENİN HİZMET ALANI İÇİNDE DİYE OH NE ALA YERE ÇÖP ATANA YAPTIRIM NERDE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title