Haberler

Yoğun Sis Kazayı Beraberinde Getirdi: 2 Yaralı

Yoğun sis kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Denizli'de yoğun sis nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı

DENİZLİ - Denizli- Antalya karayolunda yoğun sis nedeniyle kamyonun otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Yoğun sisin olduğu yolda, trafikte aksamalar meydana gelirken, görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü.

Edinilen bilgiye göre, Acıpayam ilçesine seyir halinde olan Hüseyin Çelik idaresindeki 07 GL 447 plakalı kamyon Denizli-Antalya karayolu Tavas Makası mevkisinde Mustafa Yavuz'un kullandığı 20 AR 231 plakalı otomobile, görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle arkadan çarptı.

Kaza nedeniyle, otomobilde bulunan Raziye Yavuz ve Osman Dağlar yaralanırken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları ambulansa alırken, Dağlar'ın kazada kopan dudak parçasını kaza yerinde aradı.

Yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına aldı.

Yoğun sis ve kaza nedeniyle trafik tek şeritten sağlandı, kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla yol tekrar normal şekilde açıldı.

Otomobil sürücüsü Mustafa Yavuz, sisten dolayı kaza yaptıklarını ve kamyonun kendilerine arkadan çarptığını ileri sürdü.

Otomobilin üstünden geçtiğini sandığını belirten kamyon sürücüsü Hüseyin Çelik ise sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğünü, otomobilin ana yolda geri geri gitmeye çalıştığı sırada kazanın meydana geldiğini öne sürdü.

Öte yandan Denizli-Antalya Karayolu Cankurtaran mevkisi ile Serinhisar ilçesi arasından yoğun sis var. Sis nedeniyle trafik kontrollü sağlanırken, görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hüseyin Çelik Acıpayam Antalya Denizli 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title