Haberler

Yoğun İlgi Var!

Sadece Romanlar'ın Yarışacağı 'İlle de Roman Olsun' İsimli Yeni Bir Yarışma Programı İçin Son Sürat Hazırlıklar Sürüyor. Yarışmanın Jürisinde Müjdat Gezen ve Melek Baykal Yer Alacak..

SADECE ROMANLAR'IN YARIŞACAĞI 'İLLE DE ROMAN OLSUN' İSİMLİ YENİ BİR YARIŞMA PROGRAMI İÇİN SON SÜRAT HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR. YARIŞMANIN JÜRİSİNDE MÜJDAT GEZEN VE MELEK BAYKAL YER ALACAK..

Televizyon yarışmaları sınır tanımıyor. Şimdi de Romanlar, şarkı ve dans yeteneklerini yarıştıracak. 'İlle de Roman Olsun' adlı yarışma programının jüri heyetinde; eski filmleri ve yaptığı TV tiplemelerinde Romanlar'a yer veren Müjdat Gezen ve 'Cennet Mahallesi' dizisinde ve 'Romantika' müzikalinde bir Roman kadınını oynayan Melek Baykal yer alacak.

Önümüzdeki günlerde Show TV'de başlaması planlanan yarışmanın sunuculuğunu ise 'Cennet Mahallesi' dizisinin başrol oyuncusu Alişan yapacak. Yarışmaya Romanlar'ın büyük ilgi gösterdiği ve bu yarışmayla birçok gizli yeteneğin keşfedileceği söyleniyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title