Haberler

"Yoğun Bir Haftayı Böyle Bitirmek Güzel"

Güncelleme:

Beşiktaş Cola Turka - Galatasaray Cafe Crown Maçının Ardından

Galatasaray Cafe Crown Başantrenörü Oktay Mahmuti, Beşiktaş Cola Turka'yı 73-71 yendikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "Maçın büyük bölümünde, deplasmanda oynamamız gerektiği gibi oynadık. Oyunu kontrol ettik. Kolay sayı izni vermedik. Hücumda biraz tutuk kaldık. Üçüncü çeyrekte farkı açtık. Birkaç tane boş atış, Beşiktaş'ın geri gelmesine ve oyuna ortak olmasına yol açtı. Biraz sayı kargaşası oldu. Hak ettiğimiz bir galibiyeti zor da olsa elde ettik. Zor bir deplasmanda iyi bir takıma karşı kazandık. Bu takım da çok sıkıntılar içinde. Sakatlıkları var. Yoğun bir haftayı böyle bitirmek güzel" dedi.

Maçın en skorer ismi olan Galatasaray Cafe Crown oyuncusu Ermal Kurtoğlu ise derbiye yakışır bir mücadelenin yaşandığını belirterek, "Rakibin eksikleri vardı. Bunu bilerek sahaya çıktık. Ancak biraz gevşedik. 15 sayı öne geçince maça 'bitti' gözüyle baktık. Galibiyeti aldığımız için çok mutluyuz. Şu anda lideriz. Öyle devam etmek istiyoruz. İyi oynadığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Beşiktaş Cola Turka Başantrenörü Burak Bıyıktay ise, eksiklerine rağmen iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Rotasyonumuz yok, bir sürü sakatlığımız var. Chatman'ı da antrenmanlara gelmediği için kadro dışı bıraktık. Bu şartlarda iyi mücadele ettik. Karşılaşmanın son anlarında kazanma noktasına geldik. Ancak sonundaki iki tane çok basit yapılmaması gereken hatadan dolayı maçı yitirdik. Birinde adamlarını kaçırdılar, Rancik'ten çember altında sayı yedik, son saniyelerde de maç berabereyken Allen Iverson'ın yaptığı faul, bize mağlubiyeti getirdi. Sonunda yine pozisyonu bulduk ama Ignerski çok kolay bir atışı, sonra iki faulü kaçırdı. Kazanmak istedik, olmadı" şeklinde konuştu.

Görevine son verileceği şeklindeki haberlerle ilgili bir soru üzerine Bıyıktay, "Görevimi bırakacağım diye bir şey yok. Bu takımın başına geldiğimden beri bir sürü problem oldu. Geçen yıldan sadece 3 oyuncu kaldı, yeni bir takımla başladık. Ondan sonra tam devam ederken Allen Iverson'u getirdik, yine bütün düzenler bozuldu. Bir sürü sakatlık var. Sezon devam ediyor, görevden kaçacak durumumuz yok. Ancak yönetimin alacağı karara da saygılıyız. Bizim böyle bir derdimiz yok. Takımın galip gelmesi için uğraşıyoruz. Ligde de kaybedilmiş bir şey yok. Bir tane çaylak pivot ve bir tane guard olmayan oyuncuyla bu kadar mücadele edilir. Takıma takviye yapmak lazım. Biz bunu hep söylüyoruz. Takviye yapmadan, ne beklendiği önemli. Burada 3 milyon dolarlık bir takım kuruyorsunuz, şampiyon olmayı bekliyor herkes. O zaman Fenerbahçe Ülker 15 milyon doları boşuna harcıyor, eğer 3 milyon dolara şampiyon takım kuruluyorsa... Oyuncu almak lazım, rotasyonu arttırmak lazım, daha iyi organize olmak lazım. Sadece istemekle şampiyon olunmuyor. Geçen sene bir sürü şartlar altında bu takım yarı finale kadar geldi, son toplarla finali kaybetti. Bir takım insanların söylediği şeylerle ilgilenmiyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title