Haberler

Yoğun Bakımda Şarkı Söyleyip Dans Eden Personele Soruşturma Açıldı

Güncelleme:

Kocaeli Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde, hastaların önünde şarkı söyleyip dans eden hastane personeli hakkında soruşturma açıldı.

İzmit'te, Kocaeli Devlet Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde görevli sağlık çalışanlarının müzik eşliğinde oynadığı görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, yoğun bakımda yaşananların kabul edilemez olduğunu belirterek, idari soruşturma başlattıklarını söyledi.

"GELİN AZCIK, HASTALAR GÖRÜNMESİN"

Kocaeli Devlet Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde, sağlık çalışanlarının, hastaların önünde müzik eşliğinde oynadığı görüntüler, sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Görüntülere göre, kayıt yapan kişi, sağlık çalışanlarını "Şöyle gelin azcık, hastalar çıkmasın" diye uyarırken, 2 sağlık çalışanı da müzik eşliğinde karşılıklı oynadı.

Yataklarda yatan hastalar da görüntülere yansırken, durumu ağır olanların tedaviye alındığı yoğun bakım ünitesinde, sağlık çalışanlarının davranışı tepki topladı.

'2 YIL ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLER, ÇALIŞANLAR TAYİN OLMUŞ'

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Ergüney, hastanenin başhekimi ile görüştüğünü belirterek, "Olay, doğru. 2 yıl önce çekildiğini tahmin ettiğimiz görüntüler. Görevli sağlık çalışanları, başka yere tayin olmuşlar. Bu görüntüler, asla kabul edilemez. Özellikle bir kamu hastanesinde, bir devlet hastanesinde ve burası bir yoğun bakım olması nedeniyle kabul edilemeyecek davranışlar. Hemen olayla ilgili soruşturma başlattık" dedi. - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (51)

Balıkesir 10 numara:

direk işlerine son vereceksin. gitsinler evlerinde çifte telli oynasın bu sığırcıklar

16
3
yanıtYanıtla
Ayşe:

Bu olayın hastalara ne zararı var ki. Böyle deliliğe vurmazlarsa yoğunbakımda çalışılmaz. Ne yapsalardı her hastayla oturup ağlasalar mıydı.

6
13
yanıtYanıtla
teknisyen:

ne var hastalardan bunalmış stres atıyorlar sağlıkçılara şiddete son

5
12
yanıtYanıtla
bzztt:

yoğun bakım diyor birader sen teknisyen olmuşsun ama kafadaki tahtalardan feragat etmişsin

yanıt11
yanıt2
sertaç bozkurt:

bzztt ve s isimli arkadaşlar helal olsun size teknisyen arkadaşa başka bişey demeye gerek yok. yorumlarınız güzeldi

yanıt0
yanıt0
smmm:

merak ediyorum şu yorum yapan insanların hatta hakaret eden hayvanların kendileri bu şekilde bir işte çalışsa ne derlerdi. bir anlık kafa dağıtmak hastalara öyapılan bir muamele değil .

4
11
yanıtYanıtla
istanbulu343434:

iyi ozaman bunların nerde olduğu öğren hastalandığında veya hastan olduğunda onlara götürün siz onlarda kafa dağıtsın kusura bakmayın bizim kafa dağıtmak için onların ynına götüreceğimiz hastamız yok.

yanıt11
yanıt1
Tırt:

Onlarda insan morali yüksek olacak ki hastaya daha iyi baksın . Hijyen ve gürültü sorunu yoksa ne sakıncası var. çalıştığınız işte keyfiniz yoksa ne kadar verimli olursunuz

6
9
yanıtYanıtla
hüseyin:

oynayanların akıl sağlığını bir kontrol etsinler

13
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

PERMANENT isimli yoksa sizde o zihniyet te olanlardan mısınız böyle savunma yaptiginiza göre.millet devlet kapısında iş bulmak için can atıyor bunlar bulmuş kudurmuşlar.orası stres atma yeri değil mesai saatleri dışında ne hali varsa görsün anlayabildiniz mi.

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title