Haberler

Yılmaz Vural, İran Ekibi Tractor Sazi'den Teklif Aldığını Söyledi

Güncelleme:

Ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural, Ertuğrul Sağlam'ın çalıştırdığı İran ekibi Tractor Sazi'den teklif aldığını söyledi.

Ünlü teknik adam Yılmaz Vural yurt dışından teklif aldığını söyledi.

İşte Yılmaz Vural'ın yaptığı açıklamalarda öne çıkan başlıklar;

YILMAZ VURAL'IN ŞAMPİYONLUK FAVORİSİ

"Tabii Galatasaray önde bir adım Fatih Hoca ile geçmişe göre puan daha fazla. Türk futbolunu ve kulüp yapısı için tabii avantaj.

Beşiktaş'ın oyuncu kalitesi ve uygulama anlamında önde olduğunu düşünüyorum.Galatasaray da istikrar yakaladı ve gidiyor. Fenerbahçe de dibine kadar bırakmaz. Başakşehir'in de istikrarı var."

"Seyirci veli nimetimiz. Fenerbahçe seyircisi uygulamayı sevmedi. Galatasaray derbisi hariç stadyuma gitmedi, iyi bir kadro kurulamadı diye düşündü. Beşiktaş ise iyi kadrosu var. Avrupa'da başarılı olud seyirci geliyor"

ARDA TURAN VE BAŞAKŞEHİR DEĞERLENDİRMESİ

"Başakşehir için 'Çin veya Katar'a satılacak 'diyorlar. Barcelona'dan Arda pazarlama için önemli strateji.Arda, bekleni veremedi ama antrenman eksikliği ve sakatlık sorunu çıktı. Bu bir projedir. Başakşehir de bir proje takımıdır. En sorunsuz ve kadro yapısı iyi olan takım. Büyük takım olması için şampiyon olması gerekiyor. Müthiş bir geleceği olan kulüp olma yolunda ilerliyor. Ben istiyorum ki değişik takımlar şampiyon olsun ki büyük takımlar kendilerine çeki düzen versinler."

"TRACTOR SAZİ'DEN TEKLİF ALDIM"

"Biz yabancılar için yabancı antrenör oluyoruz. Türkçe anlamayan yabancılar ile çalışıyoruz. İran'dan Ertuğrul Sağlam'ın gittiği Tractor Sazi takımı ile görüştüm. Menajer problemi oldu ve sonra da Ertuğrul gitti."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ertuğrul Sağlam Yılmaz Vural Galatasaray İran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (8)

K.MARAŞLI:

yılmaz vural hangi takımda başarı sağladı diyorsunuzda adama hiç şans vermediler ki tamam adam kafadan kırık ama elinde malzeme olursa güzel oynatıyor takımı anadolu takımlarında başarı sağlamak gerçekten zor . . .

8
1
yanıtYanıtla
FENEVLİ:

HOCA BIRAK ANTRONORLUGU GIT YORUMCULUK YAP ARTIK

4
4
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

YAV HOCAM BIRAK ARTIK BU İŞLERİ OLMUYOR İŞTE OLMUYOR. 88 TAKIM DEĞİŞTİRMEZDİN ZATEN OLSAYDI. GİT BİLDİĞİN BİR İŞİ YAP ARTIK ABİ YAV. MESELA STAND-UP

2
3
yanıtYanıtla
Nuri:

Hocam nedir bu medyatik olma aşkı , biraz işine bak ya devamlı ekranda şu takımı istiyorum , bu takımı istiyorum bu kadar gayri ciddi davranırsan klüpler de seni ciddiye almıyor . Ama buda bir hastalık adam doktor mesleği bırakmış ekranda şaklabanlık yapıyor böyle olunca Yılmaz Vural hocayada kızmak gelmiyor içimden

3
1
yanıtYanıtla
Mehmet çeko:

git de bir numaranı görelim

1
3
yanıtYanıtla
iamlion:

ADI YILMAZ KENDİ YILMAZ ASLA MİLLİ OLMAZ OTAKIM LİGDEN DÜŞERMİ DÜŞMEZMİ BİLMEM

2
0
yanıtYanıtla
peşin meşin:

türk futbol tarihin en çok şişirilen diplomalı BALON hocası, ortaya bir kırıntı koyamadın survivor yap emmi sen

0
0
yanıtYanıtla
kale arkası:

bir vatandaş şu adamın sesini duysun demiş, duydum teklifimi yapıyorum 3. lig asmaaltı dörtköşespor ayda 3500 tl işine gelirse

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title