Haberler

Yılmaz Vural ile Hami Mandıralı Gençlerle Buluşup Antrenman Yaptı (2)

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü öncülüğünde Başakşehir Futbol Kulübü ile Spor A.Ş.'nin birlikte organize ettiği Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı Projesi'nin 4'üncü etabı devam ediyor.

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü öncülüğünde Başakşehir Futbol Kulübü ile Spor A.Ş.'nin birlikte organize ettiği Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı Projesi'nin 4'üncü etabı devam ediyor.

Gelecek vadeden sporcuları belirleyerek Türk futboluna kazandırmayı amaçlayan proje kapsamında Teknik Direktör Yılmaz Vural ile Hami Mandıralı gençlerle buluşup antrenmana çıktı.

Cebebi Spor Kompleksi'ndeki organizasyonda açıklamalarda bulunan teknik direktör Yılmaz Vural, "18 milyondan fazla çocuğumuz okula gidiyor. Avrupa'da bir sürü ülkenin nüfusundan fazla. Potansiyel burada duyuyor. Bunu işleyecek tesis ve eğitici lazım. İstanbul Belediyesi bu konuda aşmış zaten. Çok etkilendim. Çok güzel saha ve tesisler var. Her şey var. Dolayısıyla derler ya, un var, yağ var, helva neden yapılmıyor? İşte o helvayı yapmak lazım. Belediye büyük destek veriyor, tebrik ediyorum kendilerini. Neden sporcu olmuyor şikayetinden vazgeçmemiz lazım. Türkiye'de her şey maddi anlamda var ama eğitici problemimiz var. Burayı çözmek lazım" dedi.

"ÇOCUKLARIN HANGİ ALANDA EĞİLİMLİ OLDUKLARINI BULABİLİRSENİZ, OLİMPİYATLARDA TÜRKİYE BİRİNCİ OLABİLİR

Ankara'da akademiyi bitirdiğini ve öğretim görevlisi olduğunu ancak Almanya'ya gittiğinde eğitimini kabul etmediklerini söyleyen Yılmaz Vural, "Çok bozulmuştum. İyi ki dedim kabul etmemişler. Almanya'daki gördüklerimle Türkiye arasında 50 sene fark vardı. Üstünde 3-4 olimpiyat geçmiş bilgiyi alıp eğitmeye çalışıyoruz ve maalesef nal topluyoruz. Bir araştırma yeri, enstitü kurulmalı. Yetenekler bulunmalı. Bir sürü çocuğumuz var işte, bunların arasından neler çıkar neler. Önemli olan hangi alanda eğilimli olduklarını bulabilirseniz, olimpiyatlarda Türkiye birinci olabilir" diye konuştu.

HAMİ MANDIRALI: "BİZİM JENERASYONUMUZ ZAMANINDA GENÇLER DAHA KIYMETLİYDİ"

Teknik direktör Hami Mandıralı ise "Bizde sportif başarı düşünüldüğü için gençlere önem verdiğimiz söylenemez. Bizim jenerasyonumuz zamanında gençler daha kıymetliydi. Bize değer verdiler, biz de kendimizi gösterip Türk futbolunu bir yere getirmeye çalıştık. Şimdi de çok yetenekli gençler var ancak kulüpler şans vermiyor. Kaliteli yabancı oyuncular gelsin gençlerimize bir şey öğretsin istiyoruz. Gençlere kıymet verip iyi şekilde yetiştirmemiz lazım. Türk insanı çok yetenekli fakat bir yere geldikten sonra duruyor. Bunun için çok çalışmak ve fedakarlık yapmak lazım. Umarım bu çocuklardan Türk futboluna hizmet edecek yetenekli isimler çıkar" dedi.

Yılmaz Vural ile Hami Mandıralı, daha sonra çocuklarla birlikte antrenmana çıktı. Mandıralı, minik futbolculara şut çalışması gerçekleştirdi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hami Mandıralı Yılmaz Vural Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title