Haberler

Yılmaz Vural: Fatih Terim Elazığ'ı Şampiyon Yapsın da Göreyim

Güncelleme:

Giresunspor'dan ayrılan tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, "Fatih Terim Elazığ'ı şampiyon yapsın da görelim" dedi.

Son olarak Giresunspor'dan ayrılan Yılmaz Vural, TRT Spor'da açıklamalarda bulundu ve Fatih Terim'e gönderme yaptı.

Terim'in güçlü kadrolarla çalıştığını belirten Vural, " Türkiye'de oyunla kazanan kaç takım var? Herkes oyuncuyla kazanıyor. İyi oyuncun varsa, iyi teknik direktör oluyorsun. Fatih Terim çalıştırsın bakalım Elazığspor'u. Şampiyon yapsın da göreyim. Çalıştığı iki takım var. Biri Galatasaray, biri milli takım. Göztepe'de, Ankaragücü'nde ne yaptı?" ifadelerini kullandı.

"KULÜPLER TIMARHANE GİBİ"

Çalıştığı takımlarda sorunlar yaşadığını vurgulayan Vural, "Yaşadığım sıkıntılardan dolayı bazen mesleği bırakasım geliyor. Adam 12 maçta şampiyon yap beni diyor, öyle bir durumda gidiyoruz. Futbolcular sahanın içinde hepsi saf, adam kaçırıyorlar, gol yiyorsun. Saha dışında hepsi kurnaz. Böyle futbolculuk olmaz. Kulüpler tımarhane gibi." dedi.

Bu sezon Süper Lig'de Karabükspor ve Kasımpaşa'dan teklif aldığını kaydeden deneyimli hoca, "Karabükspor ile konuştum, Kasımpaşa ile konuştum. 1. Lig'de 3-4 takım hariç hepsiyle konuştum." bilgisini paylaştı.

"O TAKIMLARDA KRAL, İMPARATOR OLMADIK"

Vural ayrıca, "Fenerbahçe'de Ali Şen döneminde iki kez gece antrenör oldum. Sabah oldu ve iş bozuldu. Galatasaray'da meşhur "Hırsızlar" olayında, Hagi döneminde Ergun ağabey aradı ve 'Hocamız sensin, Özhan ağabey de onay verdi.' dedi. Toplantıdan sonra Hagi özür diledi, onunla devam ettiler. Beşiktaş'tan resmi bir şey gelmedi. Biz o takımlarda gol kralı ve imparator olamadık. İnsanlar bizi istiyor." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yılmaz Vural Giresunspor Fatih Terim Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (28)

kardelen:

doğru söylüyor gitsin fatih terim 3 büyükler hariç istediği takımı çalıştırsın garanti kovulur veya başarısız olur. yılmaz vuralı gs nin başına getirin aynı başarıyı yakalar

14
5
yanıtYanıtla
Depresyonlu adam:

Terim gibi igren karaktersiz menfaatci paragöz kisiliksiz bir antronor yoktur dunyada. Turk futboluna bulasmis bir virustur terim

9
5
yanıtYanıtla
aydın:

Yılmaz hoca iyi hoş konusuyorsun haddnıde asıyorsun gs ye ve milli takıma ne hocalar geldi gecti neredeyse hicbiri başarılı olamadı ama başarı hep terimle yakalandı bence sen biraz çeneni tut terimin kupalarına bak ve konuşma

5
7
yanıtYanıtla
adım:

Yılmaz Vural Galatasaraya Teknik Direktör olsun da görelim. Elazığa herkes teknik direktör olabilir. Hadi. . . .

5
6
yanıtYanıtla
Belhanda:

Elazığ a herkes teknik direktör olamaz. Hele ki Fatih Terim gibi karaktersizler hiç olamaz . . . .

yanıt5
yanıt0
Adınızı Yazın:

Babanız imparator fatih dağılın lan

1
9
yanıtYanıtla
TARAFSIZ FENERLİ:

Fenerbahçe''ye teknik direktör olsa, eminim Aykut Kocaman''dan çok çok daha başarılı olacaktır. Ama getirmezler malesef.

9
0
yanıtYanıtla
osman:

dogru bir kaf oturmuş takımı kadrosu ve parası iyi olan takımı şampiyon yapmak kolay

7
2
yanıtYanıtla
Bir Çepni:

senide adam diye dinledik bıraktığın takımların arkasından atıp tutuyorsun yakıştımı sana ?

7
2
yanıtYanıtla
T bura:

Italyadan kovulan terim degilmiydi

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title