Haberler

Yılmaz Vural: Göztepe Taraftarlarının Bana Yazdığı Tezahürat Biplenir

Güncelleme:

Göztepe ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan teknik direktör Yılmaz Vural, "Göztepe taraftarlarının bana yazdığı tezahüratı söylersem kesin biplenir." dedi.

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ile 2'nci Futbol Zirvesi'nden sonra Beşiktaş'ta bir otelde buluştuklarını ve prensipte anlaştıklarını dile getirdi.

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe'de Okan Buruk ile yolların ayrılmasının ardından boşalan göreve tecrübeli çalıştırıcı Yılmaz Vural geliyor. BİP'teki 10 Numara Muhabbet kanalına konuşan Yılmaz Vural, "Dün sağ olsun Sayın Başkan ben futbol zirvesindeyken telefon etti. Beşiktaş'ta bir otelde buluştuk, orada konuştuk Göztepe'yi. Hocam dedi; 'Ben senden başkasını düşünmüyorum ilk konuştuğum sensin başka da kimseyi istemiyorum.' Dedim o zaman getirin kağıdı atalım imzayı bitsin bu olay yani bir problemsiz aramızda güzel bir muhabbetten sonra" dedi.

"TARAFTARLARIN BANA YAPTIĞI TEZAHÜRATI SANSÜRLERLER"

Prensipte anlaşıldığını ve resmiyet açısından imzanın milletin önünde atılacağını söyleyen Yılmaz Vural, Göztepe taraftarının kendisi için hazırladığı tezahüratlar için şöyle dedi : "burada söylersem ayıp olur. Onu söylersem bizim BiP kapanır yani tam bip olur yani(gülerek)

Soru: Ne diye çağırıyorlar hocam.

cevap esprili bir şekilde devam ediyor ve Yılmaz Hoca; "boş ver ağabey söylemeyim terbiyem müsait değil yani. Yani bir hep magazin boyutu böyle hortluyor biliyor musun yani konuyu değiştirelim kardeşim. Dediğim gibi BİPlenmeyelim. Göz göz Göztepe beraberiz kardeşlerim. Haydi bakalım inşallah sizleri o beklediğiniz lige geri getiririz hep beraber" şeklinde konuşuyor

"GÖZTEPE CAMİASINI ÇOK SEVİYORUM"

Bu sene antrenörlük kariyerinde 31'inci yılı olduğunu söyleyen Yılmaz Vural, " 31 yıldır Benin Göztepe ile hep bir Konyalım oldu. Ha geldi ha gelecek ha gidiyor işte daha eski yöneticileri o zaman ligde oynuyorken. Karşıyaka'da çalıştım 90 yılında İzmir'in yabancısı değilim yani. Dolayısıyla Göztepe camiasını çok iyi biliyorum dostlarım arkadaşlarım var. Kendi karakterime de uygun çok sevdiğim bir camia. Deli bir seyircisi var. Geçen sürelerde amatör kümelere düşmüş bir takım sonrasında o ruhu ile buralara kada gelmiş. Mehmet Başkan gibi taraftarın içinde maç izleyen herşeyi ile kendini takıma vermiş ve başarması için her türlü imkanını seferber etmiş bir başkan var. Çok güzel bir insan onunla tanıştığıma memnun oldum. Çünkü farklı bir başkan tipi. Bakalım hayırlısı işle hep beraber 9 tane maçı kaldı 40 puanları var şu anda 5'inci sıradalar galibaÜmraniye'nin bir eksik maçı var o da bu ayın 26'sında oynayacak galiba. Kazanırlarsa 40 puan oluyor. Enteresan bir puan sıralaması var 40-40-43-50 böyle gidiyor"diye konuştu.

"OKAN KARDEŞİM ÜZÜLME"

Kulüpler Birliği Vakfı tarafından dün düzenlenen 2'nci Futbol Zirvesi'nde hakemler ile birlikte biraz konuştuğunu kaydeden Vural, " Futbol severlerler şunu kesin olarak kabul etsinler bu çocuklar temizler. Bunların hepsinin art niyetli bir şey yaptıklarını düşünmesinler ama yeterlilikleri bu. Mesela geçen hafta burada bir kırmızı kart gösterdi bir hakem tesadüf Ben de şimdi oranın teknik direktörü oldum. Sanki 2 hafta evvel oranın antrenörüymüşüm gibi öyle bir eleştirdik ki. Şimdi bu çocuk güzel bir çocuk babasını da tanıyorum ben mümkün değil bir ketenpere işler yapsın. Sonuç olarak öyle bir hata yaptı ki 2 net penaltıyı veremedi. Birisi eli ile çıkardığımız veremedi. Eğer o maça enseydi şimdi 43 puanda olacaktı. Benim işime geldi ama öyle olmasaydı hoca değişikliği olmazdı. Şaka bir yana Okan kardeşime buradan geçmiş olsun diyeyim. Hakikaten bir ters gitti mi gidiyor bu iş böyle maalesef o yüzden Okancığım üzme kendini, bu biter öbürü başlar. Bak biz 30 yıldan beri çalışıyoruz değişen bir şey olmadı" şeklinde konuştu.

"BURANIN GELECEĞİ PARLAK"

Bu ayın sonunda İzmir'de stat ihalelerinin yapılacağını hatırlatan Yılmaz Vural, şu ifadeleri kullandı: "Bir sene sonra gibi Göztepe'nin kendi stadının olduğu yerde 22 bin kişilik bir stat yapılacak. Duyduğum kadarıyla Menderes'te çok büyük bir arsa alınmış orada yeniden kamp tesisleri olacakmış. Çok güzel bir gelecekleri var. Bir Karşıyaka-Göztepe maçı vardı o zaman Atatürk Stadı'n yalan olmasın 80 binden fazla kişinin geldi. Gelen sayıya bakın. Fenerbahçe, Galatasaray gibi onların da aralarında bir rekabet var. Hatta ben Karşıyaka'dayken Rıdvan'ın sakatlıktan sonra oynadığı ilk maçtı onu seyretmeye 65 bin kişi geldi. Karşıyaka-Fenerbahçe ve bizi 5-2 mağlup etmişlerdi. Maç Rıdvan kadar 3-2'ydi 'oh soktu sakat adamı yırttık' dedim sonra 2 tane daha yedik. O da bizim Fenerbahçe'den gelen Taygun vardı, Rıdvan diyor ki ' bak 65bin kişi bana geldi, eğer bana dokunursan ananı ağlatırlar elleme beni.' Rıdvan gidiyor hoş kaleye vurup geliyor. 'Taygun ne yaptın?' dedim 'hocam bana böyle dedi ne yapayı ben' dedi. 'Tarihi bir galibiyet alacaktık senin yüzünden tarihi mağlubiyet aldık' dedim. Böyle de bir anımız var.. "

"İZMİR FUTBOLDA HEP OLMALI"

İzmir'in futbolda var olması gerektiğini ifade eden tecrübeli teknik adam, " Çok uzun ara verdi İzmir. Göztepe'nin çıkmasını bütün futbol camiası sevinir herhalde. Hayal etmek çok önemli. Olmayacak hayaller değil bu olabilecek bir hayal mesela o 22 bin kişilik stadı bitmiş ağzına kadar dolu bir Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş maçı oynadığını düşünün diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Vural Okan Buruk Karşıyaka İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title