Haberler

Yılmaz Vural : Çok Net Pozisyonlar Bulduk, Ancak Değerlendiremedik

- Turkcell Süper Ligi'nde Yapılan Antalyaspor-gaziantepspor Karşılaşması 0-0 Berabere Tamamlandı. Karşılaşmanın 90. Dakikasında Gaziantepspor Kalecisi Hasagic Kırmızı Kart Gördü.

- Turkcell Süper Ligi`nde yapılan Antalyaspor-Gaziantepspor karşılaşması 0-0 berabere tamamlandı. Karşılaşmanın 90. dakikasında Gaziantepspor kalecisi Hasagic kırmızı kart gördü.

Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, maç sonunda yaptığı açıklamada, kazanılması gereken bir mücadeleden beraberlikle ayrıldıklarını ifade etti. Vural, şöyle konuştu:

¨Maç öncesi şartları değerlendirirsek, iki takımdan birinin kazanmasını bekliyordum. Eğer bu maçı biz 2-0 kazansaydık, ligde 6. sıraya kadar yükselebilirdik. Karşılaşmaya da kazanma mantığıyla çıkmıştık. Gaziantep savunmasını açabilmek için elimizden geleni yaptık. İlk yarıda 5 tane net gol pozisyonumuz vardı. Gaziantepspor`un ise sadece 1 pozisyonu vardı. İlk yarı ve ikinci yarı çok net pozisyonlar bulduk, ancak değerlendiremedik.¨

Karşılaşmanın hakeminin Antalyaspor`un 3 penaltısını vermediğini de iddia eden Vural, ¨İlker Coşkun, maçın genelinde iyi bir yönetim sergiledi. Ancak ilk yarıda ve ikinci yarıda 3 net penaltımızı vermedi. Bunlara rağmen maçta en çok gol pozisyonu bulan takım bizdik, ama gol bulamadık. Antalyaspor`un gol atma yönündeki talihsizliğine ise bir şey diyemiyorum. `İyi oynadık ama kazanamadık`

cümlesinden de nefret ediyorum¨ dedi.

Öte yandan, Gaziantepspor Teknik Direktörü Walter Zenga ise, karşılaşmaya iyi başlamadıklarını ve maç içerisinde de çok zorlandıklarını söyledi.

Zor bir maçtan puanla ayrıldıklarını belirten Zenga, ¨Futbolcularım zor bir maçın sonunu getirmesini başardılar. Evimizde oynadığımız futbol seviyesini deplasmanlarda gösteremiyoruz¨ şeklinde konuştu.

Maçın son dakikasında kaleci Hasagic`e gösterilen kırmızı kartın da hatalı olduğunu kaydeden Zenga, futbol kariyeri boyunca 90`ıncı dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalan kaleci görmediğini ve bunun şaşırtıcı olduğunu belirtti.

Öte yandan Zenga, Gaziantep`ten maça gelen bazı gazetecilerin sorularını yanıtlamak istemedi. Bunun üzerine gazeteciler ile Zenga arasında sözlü tartışma yaşandı. Zenga, ¨Bundan sonraki sorularınızı kulüp başkanına sorun¨ diyerek toplantıdan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title