Haberler

Yılmaz Vural Ayağının Tozuyla Antrenmana Çıktı

Dün Gece Yarısı Aldığı Şok Kararla Giray Bulak ile Yollarını Ayıran Vestel Manisaspor'da Yılmaz Vural Dönemi Resmen Başladı.

Dün gece yarısı aldığı şok kararla Giray Bulak ile yollarını ayıran Vestel Manisaspor'da Yılmaz Vural dönemi resmen başladı.

Vestel Manisaspor yönetimiyle sezon sonuna kadar görev yapmak üzere anlaşma imzalayan Yılmaz Vural, ayağının tozuyla geldiği Tarık Almış Spor Tesisleri'nde ilk antrenmanına çıktı. Antrenman öncesi basın toplantısını da gerçekleştiren Vural, "Bu sezon sonuna kadar anlaştık. Umarız Manisa için hayırlı olur. Geçen yıla bakılırsa 39 puan alan takım düşmüş. Demek ki bu yıl en az 40 puan almak gerekiyor. Vestel Manisaspor'u ilk aşamada dibe yakın bölgeden uzaklaştırmamız gerekiyor. Oyuncularımızla konuştuk. Bu

takım kötü takım değil. Hiç kimseden böyle bir şey duymadım. Bu takımın başına gelen şansızlıklar, umarım bir an evvel son bulur. Bu kötü gidişi durdurmak gerekiyor. Camia olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Ben biliyorum ki Ege seyircisi yumuşaktır ancak olumsuz olduğu zaman tepkisini maça gelmeyerek gösterir. Bu nedenle seyirciyi de maça çekmemiz gerekiyor" dedi.

Takımda bazı oyuncuları çok yakından tanıdığını dile getiren Vural, "Daha önceden Okan ve Şener gibi oyuncularla çalışmıştım. Takımı tanıyorum. Artık iş yapma zamanı. Giray Bulak benim yakın dostum ve kardeşim. Bana takımla ilgili bilgiler verdi, vedalaştık ve gitti. Takımın durumuyla ilgili yorum yapmak için erken. Yaşayalım birlikte görelim. Dışından bakmakla içinde olmak çok farklı. Ankaraspor'la yaptığımız ilk maçı kazandık. İkili averajı kaybetmememiz gerekiyor. Vestel Manisa takımı Ankara'da

kesinlikle kaybetmemelidir. Kazanmak için oynayacağız. Futbolun doğrularını yaparsanız, Türkiye'de yenemeyeceğiniz takım yok. Ben hırslı bir insanım. Dersinizi iyi çalışırsanız başarısınız. Tabi ki futbol şans oyunu. Elimizden geleni yaparak Manisaspor'u başarıya ulaştıracağız" diye konuştu.

Vestel Manisaspor Furbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer ise, Giray Bulak'ın yeni teknik patrona takımla ilgili bilgileri verdiğini belirterek, "Biz de görevimizi yaptık ve Giray Hoca ve yardımcı hocalara sezon sonuna kadarki bütün alacaklarını ödedik. Giray hocamız daha sonra dostane bir şekilde kulüpten ayrıldı. Şimdi Yılmaz hocanın devri başladı. Tabi biz ligde bulunduğumuz noktadan çok şikayetçiyiz. Daha iyi yerlerde olmak durumundayız. Bunun faturaları da her zaman hocalara kesiliyor. Malesef futbolda

bu var. Bunun tek sorumlusu Giray hoca değildir tabi ama futbolda böyle oluyor. Hocalar değişiyor. Biz de bir kan değişikliği ile yola çıkarak takımımızı diriltmek ve ikinci devre daha iyi yerlerde olmak amacıyla Giray hocanın yerine Yılmaz hocayı getirdik. Bu kan değişikliği ile inşallah takımımız istediğimiz yere gelecek" dedi.

(MY-ÖA-AC-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title