Haberler

Yılmaz Vural, Antalyaspor'a Veda Etti

Antalyaspor Genel Direktörlüğü Görevinden Ayrılan Yılmaz Vural, Antalyaspor'dan Kaçmayı Düşünmediğini Ama Küme Düşen Bir Takımın Hocası Olarak Devam Etmenin Alışılmış Bir Şey Olmadığını Söyledi.

Antalyaspor Genel Direktörlüğü görevinden ayrılan Yılmaz Vural, Antalyaspor'dan kaçmayı düşünmediğini ama küme düşen bir takımın hocası olarak devam etmenin alışılmış bir şey olmadığını söyledi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker ile birlikte kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Vural, "Antalyaspor'un menfaatleri doğrultusunda sözleşmemizi uzatmadık. Bu nedenle böyle bir karar alındı. Antalya'dan kaçmayı düşünmedim ama düşen bir takımın hocası olarak devam etmek alışılmış bir şey değil" dedi.

Antalyaspor'un mevcut yönetim kuruluyla 2. Lig'de 1 yıl misafir olarak kaldıktan sonra tekrar Süper Lig'e çıkacağına inandığını belirten Vural, "Antalyaspor en az kaybeden 6. takım, en az gol yiyen 3. takım olmasına rağmen küme düştü. Antalyaspor'un iyi bir kadrosu var. Bu kadroyu muhafaza edip, ilaveler yaparsa Süper Lig'e çıkacaktır. Basınla da çok güzel çalışmalar yaptık. Herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yılmaz Vural, şu anda boşta bir antrenör olduğunu da vurgulayarak, ''Bundan sonra hedeflerime uygun her takımda çalışabilirim. Gelen teklifleri değerlendireceğim. Antalyaspor'u çok seviyorum. 20 yıldır Antalya'da oturuyorum. Geçen yıl şampiyon olduktan sonra önemli bir kulübümüz iyi bir paraya beni istedi ama ben Antalyaspor'da kaldım. Bundan sonra da Antalyaspor'a destek vereceğim" ifadelerini kullandı.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker ise, Yılmaz Vural ile 2 yıldır birlikte çalıştıklarına işaret ederek, "Yılmaz Vural, Antalyaspor'a çok şey verdi. Onunla çalışmaktan son derece memnunduk. Vural, Antalya'ya sempati kazandırdı. Düştüğümüze hala inanamıyoruz. Hocamızın sözleşmesi 31 Mayıs tarihinde sona eriyor. Ancak küme düştükten sonra gelen tepkiler nedeniyle hocamız ayrılmak zorunda kaldı. Yönetim kurulumuz da bunu uygun gördü" şeklinde konuştu.

Toplantının sonunda Teknik Direktör Yılmaz Vural, Başkan Sedat Peker ve basın mensupları ile tek tek vedalaştı.

(AT-KÇ-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title